Phound - Δωρεάν Αντικλεπτική Εφαρμογή Για Android Συσκευές - Kaspersky

Phound - Δωρεάν Αντικλεπτική Εφαρμογή Για Android Συσκευές - Kaspersky

Μια νέα δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές η οποία βοηθά τους χρήστες στο γρήγορο εντοπισμό χαμένων συσκευών, στην προστασία των πολύτιμων πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες σε αυτές έτσι ώστε να προστατευτούν τα προσωπικά τους δεδομένα, παρουσίασε πρόσφατα η Kaspersky με την ονομασία Phound. Προέρχεται από τις λέξεις τηλέφωνο και κυνηγώ (phone & hound) και 
διαβάζεται όπως το found (βρέθηκαν).

Σύμφωνα  με  έρευνα  στο  Web, 1  στους 20  ερωτηθέντες κατά  μέσο όρο  έχασε τη φορητή συσκευή του, λόγω  απροσεξίας ή κλοπής και  το 36%  δήλωσε ότι περιείχε δεδομένα εμπιστευτικά και απόρρητα προς τρίτους.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε  για την πρόληψη τέτοιου είδους καταστάσεων. Το Phound
μέσω του portal My Kaspersky, δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των συσκευών και των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε αυτές.

Σε περίπτωση που μία συσκευή χαθεί ή κλαπεί, οι χρήστες μπορούν να αποκλείσουν τη λειτουργία της, αποτρέποντας έτσι τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτή και να προχωρήσουν στον εντοπισμό της μέσω 
δικτύου Wi-Fi, GPS η δικτύου GSM. Για ακόμα πιο εύκολη αναζήτηση της συσκευής , οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με την μπροστινή της κάμερα ή να εμφανίσουν μήνυμα στην οθόνη της. Αν ''χαθεί'' στο σπίτι ή στο γραφείο, ο χρήστης μπορεί να το εντοπίσει με τη βοήθεια της λειτουργίας "Alarm".

Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής, η συσκευή παράγει ένα δυνατό ήχο, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι ο ιδιοκτήτης να εισάγει ένα μυστικό κωδικό. Ως τελευταία λύση, ο ιδιοκτήτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Phound για να αφαιρέσει όλα τα προσωπικά δεδομένα του  και να διαγράψει την κάρτα SD εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, μηνυμάτων, φωτογραφιών και αρχείων. Επίσης μπορεί να πραγματοποιήσει μόνιμη επαναφορά της συσκευής, εφόσον απαιτείται. 
Είναι διαθέσιμο σε 8 γλώσσες στο Googe Play.

Δείτε το βίντεο ... θα σας βοηθήσει για την εγκατάσταση

βίντεο από Techno Planners
⇩ Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...