Brad Pitt Secret Bisexual
Πρωτοσέλιδο Δημοσίευμα του Star

Brad Pitt Secret Bisexual - Star - No Problem Angelina Jolie
Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το περιοδικό Star θέλει τον Brad Pitt bisexual εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Η Angelina Jolie, που και αυτή είχε στο παρελθόν ομοφυλοφιλικές σχέσεις, δηλώνει απροβλημάτιστη με το θέμα αφού, σύμφωνα πάντα με το δισέλιδο ρεπορτάζ του περιοδικού, αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας του γάμου τους (!?!).

Ο Sam Ibrahim που κινείται στους κύκλους των σταρ του Hollywood, είναι η πηγή των αποκαλύψεων και αναφέρει συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνιστή Gay πορνό ταινιών, τον Cameron Fox, τον οποίο ο Brat βρήκε σε γνωστή ιστοσελίδα του είδους & τον κάλεσε, δια εκπροσώπου του φυσικά, στο ξενοδοχείο Monterey.


Ο Pitt μόλις είδε και εξέτασε το ... εμπόρευμα, του έδωσε 1.000 $ και του ζήτησε να αποχωρήσει (λέει ο Sam). Δεν ήταν τόσο ... ''γοητευτικός'' (έτσι το λένε τώρα?) από κοντά όσο στις ταινίες, λέει. Το συνηθίζει αυτό ο ''Αχιλλέας της Τροίας'' αν δεν πληροί κάποιες  απαραίτητες  προϋποθέσεις  ο  εκάστοτε  καλεσμένος  ( ξαναλέει  ο  Sam ).

Η Angelina συμφωνεί και επαυξάνει αφού στο παρελθόν είχε μια άγρια ερωτική εμπειρία, όπως δήλωσε η ίδια, με τη συνάδελφό Jenny Shimizu.

Ανάψτε το φως παιδιά !!! Να μπούμε στη σειρά !!!