Ασφαλής & Εύκολη Αποθήκευση Κωδικών Δωρεάν με το Easy Password Keeper

Easy Password Keeper
Το Easy Password Keeper είναι ένα Δωρεάν πρόγραμμα που σας βοηθά να αποθηκεύσετε εύκολα τους κωδικούς πρόσβασης σας από λογαριασμούς, κάρτες, διαδικτυακές συναλλαγές, sites κ.λ.π. και να τους κρατήσετε ασφαλείς, μακριά από ''αδιάκριτα μάτια''.


Αρκεί μία επίσκεψη στο download.cnet.com/Easy-Password-Keeper κι ένα κλικ στο σημείο (1) για τη λήψη του αρχείου zip (μην κλικάρετε τίποτε άλλο έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη).Αποσυμπιέστε κι εγκαταστήστε το πρόγραμμα, ακολουθώντας απλά τη διαδικασία, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος να φορτωθείτε... σαβούρα.
Στο αρχικό παράθυρο, αριστερά, υπάρχουν 6 κατηγορίες λογαριασμών...κάντε κλικ στο (2), επιλέξτε κατηγορία... συμπληρώστε όνομα, κωδικούς (πρόσθετες σημειώσεις προαιρετικά), πατήστε Applyσυμπληρώστε έναν ισχυρό κωδικό τον οποίο θα χρησιμοποιείτε για να ανοίξει το Easy Password Keeper...το αρχείο με τους κωδικούς (π.χ. Passwords) που θα αποθηκεύσετε αμέσως μετά σε κάποιο μέρος του συστήματος που επιθυμείτε.Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά αρχεία με διαφορετικό όνομα (π.χ. Passwords 1,2,3...) και ισχυρό κωδικό, πατώντας με τη σειρά στο αρχικό παράθυρο του προγράμματος:  File ⇨ New file ⇨ Yes και ξανά τη διαδικασία από το ''επιλέξτε κατηγορία'' (2). 

Comment Form is loading comments...