Μετατροπή Video και Mp3 Αρχείων Online, Δωρεάν, Εύκολα & Γρήγορα - Mp3toolbox

Mp3toolbox
Η μετατροπή αρχείων Video και Mp3 γίνεται παιχνιδάκι στο Mp3toolbox. Online, Δωρεάν, εύκολα, γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί καμία εγκατάσταση λογισμικού (ούτε καν δημιουργία λογαριασμού) μπορούμε μετατρέψουμε:  Video σε MP3, FLV σε MP3,  MP4 σε MP3, AVI σε MP3, MP3 σε Video, MP3 σε FLV, MP3 σε MP4, MP3 σε AVI και να τα κατεβάσουμε σε pc, smart phone η να τα δημοσιεύσουμε απευθείας στα Social Media.

Αν για παράδειγμα θέλουμε να μετατρέψουμε ένα mp3 σε mp4 χωρίς να κατεβάσουμε το movie maker windows essentials η κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα, αρκεί μία επίσκεψη στο mp3toolbox.net κι ένα κλικ στο σημείο (1) για να ξεκινήσουμε.



Στη συνέχεια πατάμε στο παρακάτω εικονίδιο για να επιλέξουμε το αρχείο από τον υπολογιστή μας ...



περιμένουμε έως ότου γίνει το upload ...



επιλέγουμε κάποιο έτοιμο background η κάποια δικιά μας φωτογραφία ( jpeg ) με κλικ στο (2) ...



κατόπιν κλικ στο ...



λίγη αναμονή ...



και τέλος επιλέγουμε αν θέλουμε να κατεβάσουμε το αρχείο στον υπολογιστή, στο smart phone η να το ανεβάσουμε στο Youtube η στο Facebook.


Συνιστάται ανεπιφύλακτα, ιδίως αν δεν έχουμε ''σφαίρα'' εργαλείο + σύνδεση στο διαδίκτυο και η διαδικασία μετατροπής είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα (σε σύγκριση) αλλά και  στην   αντίθετη   περίπτωση  αφού  δεν  υπάρχει  κανείς  λόγος  να  φορτωθούμε προγράμματα, χρησιμοποιώντας το Mp3toolbox δωρεάν.