Δημιουργία Βίντεο Παρουσίασης Φωτογραφιών Εύκολα & Δωρεάν - Free Slideshow Maker

Free Slideshow Maker
Το Free Slideshow Maker είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο παρουσίασης των αγαπημένων σας φωτογραφιών, εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το μουσικό background που σας αρέσει, να επιλέξετε τα εφέ, το χρόνο εναλλαγής και την ανάλυση των εικόνων, με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, μέσω της λυτής διεπαφής του δωρεάν λογισμικού.


Για το κατέβασμα του .jse αρχείου, πηγαίνουμε στο Στην επόμενη σελίδα πατάμε (2) αν δεν αρχίσει αυτομάτως το download.Όπως στα περισσότερα δωρεάν προγράμματα, θα μας προταθούν κάποια... ''έξτρα''  (και είναι αρκετά) στα κάνουμε κλικ στο Decline, εφόσον δε μας χρειάζονται.


Ένα Decline ακόμη πρέπει να τσεκάρουμε κατά την εγκατάσταση...η οποία στο τελείωμα της μας εμφανίζει το παρακάτω παράθυρο.
Κάνουμε κλικ στο (3)...κατόπιν επιλέγουμε το (4), ξετσεκάρουμε το (5)...και στο επόμενο παράθυρο αντίστοιχα το (6) και το (7).


Δείτε τον βήμα προς βήμα αναλυτικό οδηγό δημιουργίας βίντεο παρουσίασης φωτογραφιών του site στο http://www.free-slideshow-maker.com/index.php