Το Viral Κρύο Αστείο του Wolfgang Schäuble για την Ελλάδα

Δε φημίζονται για το χιούμορ τους οι ''φίλοι'' μας οι Γερμανοί και αυτό το επιβεβαίωσε ο συμπαθέστατος κος Wolfgang Schäuble προσπαθώντας να... χαριτολογήσει, με ένα κρύο αστείο για την Ελλάδα...
Όπως μετέδωσε το Bloomberg και το MNI, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών έσπευσε να χαριτολογήσει, λέγοντας πως έκανε μια... προσφορά στον Αμερικανό ομόλογό του, Jack Lew: αν οι Η.Π.Α. αναλάβουν να σώσουν την Ελλάδα, η Γερμανία θα αναλάβει να σώσει το Puerto Rico. Δεδομένου ότι είναι και επισήμως χρεοκοπημένο, αντιλαμβάνεται κανείς το άτοπο του αστείου. Ο David Gura, δημοσιογράφος   του   Bloomberg,   έγραψε   επίσης    την   ακριβής   φράση   του   Wolfgang   Schäuble:

''Αυτές τις ημέρες, προσφέρθηκα στον φίλο μου τον Jack Lew να πάρουμε το Puerto Rico στην Ευρωζώνη, αν οι Η.Π.Α. θα ήταν πρόθυμες να αναλάβουν την Ελλάδα''.

Το Bloomberg δημοσίευσε τη σχετική είδηση, με το αιχμηρό σχόλιο: 
''Νόμισε πως είναι αστείο...''

Να 'σαι καλά βρε Wolfgang! μας έκανες και γελάσαμε! Αριστοφάνη πρέπει να διάβαζες μικρός..! Δεν έλεγες καλύτερα το μικρό σου όνομα, με ''βαριά'' Γερμανική προφορά, να γελάσει όλος ο κόσμος; ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ!