Με τα Αποφυλακιστήρια στην Τσέπη οι Φονιάδες του Εστιάτορα από την Ύδρα

οι Φονιάδες του Εστιάτορα από την Ύδρα
Οι 2 από τους 7 Γεωργιανούς ληστές που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου την περασμένη Κυριακή στην Ύδρα, συνελήφθησαν με τα αποφυλακιστήρια στην τσέπη αφού ήταν ελεύθεροι εδώ και μερικές εβδομάδες, εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.


Ο 30 ετών Ιγκόρ Τσακμάζοφ και ο 34 ετών Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχαν αποφυλακιστεί τον Ιούλιο από τον Κορυδαλλό ο πρώτος και από τις φυλακές Τρικάλων τον Ιούνιο ο δεύτερος, κατηγορούμενοι για σωρεία κλοπών και ληστειών, με υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.


Εκτός από τα 2 ''φυντάνια'' και οι υπόλοιποι 5 συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές συνεχώς, κανείς τους δεν είχε εργασία και μόνιμη κατοικία, ενώ οι πληροφορίες της αστυνομίας λένε ότι μετά την Ύδρα θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση και στα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού.
§

Ερώτηση: Γιατί (άραγε) συνεχίζουν να βρίσκονται αυτοί οι τύποι εδώ; Μήπως είχε κανείς την εντύπωση ότι ''σωφρονίστηκαν'' κι έγιναν πλέον ''χρήσιμα μέλη της κοινωνίας''; Με ποια λογική έχουν το δικαίωμα να παραμένουν ελεύθεροι τέτοιοι θρασύδειλοι εγκληματίες σε μια ξένη προς αυτούς χώρα;


Δε μπορώ να εκφράσω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι, γιατί αύριο δε θα υπάρχει το Θέμα και θέαμα στο διαδίκτυο αν το κάνω, αλλά μπορώ να πω ότι, το λιγότερο, είναι Ανεπαρκείς οι κύριοι «κυβερνόντες»..! και ούτε κατά διάνοια δε λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον και την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη και της Ελλάδας.

Τα επόμενα θύματα, που μακάρι να μην υπάρξουν αλλά θα υπάρξουν και πολύ γρήγορα μάλιστα, ««εύχομαι»» να είναι κοντινοί τους συγγενείς · των κύριων "Παρασκευόπουλων", και όσων βάζουν τις ''τζίφρες'' τους για να μείνουν ελεύθερα αυτά τα ρεμάλια, που ρημάζουν στην κυριολεξία, καθημερινά την Ελληνική κοινωνία, με τη δική τους ανοχή.