Το Kinky Video του 67χρονου Ιερέα,Γεώργιου Πασσιά με την Περουβιανή Βαφτιστήρα


Ο 67χρονος ιερέας, πρώην πρωτοσύγκελος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Νέας Υόρκης Γεώργιος Πασσιάς, απομακρύνθηκε από την ενορία του όταν αποκαλύφθηκε πως πρωταγωνιστούσε σε ερωτικά video με την Περουβιανή βαφτιστήρα του. Είχε δεσμό με την κατά πολύ νεότερη γυναίκα που είχε βαφτίσει κι έκανε μαζί της, μεταξύ άλλων, kinky sex tapes, οι οποίες βγήκαν στη φόρα όταν ο άνδρας της έμαθε για το δεσμό του με τη σύζυγο του.

Στα video ο ιερέας την προστάζει να σπάσει μια φραντζόλα ψωμί με τα οπίσθια της, να τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια εκείνος της κάνει στοματικό έρωτα. Η Εκκλησία αν και γνώριζε τις καταγγελίες δεν έκανε τίποτα, μέχρι που ο σύζυγος της 45χρονης αποφάσισε να δράσει.

Η... βαφτιστήρα, ήταν παντρεμένη με Έλληνα και είχε αποφασίσει να βαφτιστεί, πριν το γάμο. Ο παπάς τέλεσε το μυστήριο κι έγινε μέντορας της, αλλά η σχέση τους... προχώρησε πολύ περισσότερο!

Σε μερικά χρόνια, η Περουβιανή γυναίκα έγινε διευθύντρια του σχολείου της ενορίας (χωρίς κανένα πτυχίο) και ταμίας της εκκλησίας που λειτουργούσε ο παπάς (πατέρας 4 παιδιών). Οικονομικές ατασθαλίες, κακή διαχείριση των 4 πολυκατοικιών που ανήκαν στην εκκλησία αλλά και κονδύλια που είχαν διατεθεί για επισκευές στο σχολείο και δεν έγιναν ποτέ, λάμβαναν χώρα τον καιρό εκείνο.

Οι πρώτες καταγγελίες για σεξουαλικές σχέσεις έγιναν το '13, όταν είδαν τη γυναίκα να κάθεται στα γόνατα του. Όλες οι κατηγορίες μαγειρεύτηκαν από μια ομάδα κακών ανθρώπων που ήθελαν την απομάκρυνσή μου από την ενορία. Είναι βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο, είχε δηλώσει ο Πασσιάς τότε.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από nypost.com