Το Καυτό Σταυροπόδι της Ραχήλ Μακρή - Pics

Το Καυτό Σταυροπόδι της Ραχήλ Μακρή - Pics

Ένα κοντινό πλάνο στο καυτό σταυροπόδι της Ραχήλ Μακρή μας χάρισε ο σκηνοθέτης της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star. Η ίδια, αφηρημένη, προσπάθησε να το σώσει, αλλά... κατόπιν εορτής... Μπορεί πολλοί να διαφωνούν με τις απόψεις η τις επιλογές της στην πολιτική σκηνή, αλλά οι περισσότεροι μάλλον συμφωνούν στο ότι είναι μία ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα.

Το Καυτό Σταυροπόδι της Ραχήλ Μακρή - Pics

Μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής βούρκωσε, παρακολουθώντας ένα βίντεο με τη μητέρα και το αδερφό της να μιλούν γι αυτήν και σχολίασε: Το στήριγμά μου είναι, η ζωή μου ολόκληρη, η οικογένειά μου.

Επίσης αναφέρθηκε σε μία άγνωστη στον κόσμο πράξη της μητέρας της, η οποία ανέλαβε την ανατροφή παιδιών σε μία δύσκολη, οικονομικά, περίοδο της οικογένειάς της και στο πρόβλημα υγείας που την οδήγησε από το κοινοβούλιο στο χειρουργείο.

Είχα κάποια θέματα που προκλήθηκαν από τις γέννες, από λάθος χειρισμούς τοκετού · κινδύνεψα να πεθάνω. Ήμουν στο βήμα της Βουλής κι εκεί άρχισαν να τρέχουν αίματα, ενώ ήμουν όρθια στο βήμα, έτοιμη να λιποθυμήσω. Τότε πήγα στο Ιασώ, όπου ο γιατρός μου, μου έσωσε τη ζωή, δήλωσε.

Το Καυτό Σταυροπόδι της Ραχήλ Μακρή - Pics

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο star.gr