Αυτή Είναι η Μέλλουσα Σύζυγος του 80χρονου Φώτη Μεταξόπουλου - Pics & VideoΜία νέα χορευτική παράσταση παρουσιάζει, ο 80χρονος Φώτης Μεταξόπουλος και μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τον επικείμενο γάμο του με την μόλις 35 ετών, μέλλουσα σύζυγο του. Ο γνωστός χορογράφος δεν δίστασε να σφάξει με το γάντι τον συνομήλικο Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Είμαστε(?) νέοι · η ταυτότητά μου λέει 80 αλλά το σώμα μου είναι 40. Εγώ έχω βάλει ημερομηνία λήξης στο 120. Κάτι άλλο που μου δίνει χρόνια είναι η γυναίκα μου, εγώ είμαι 40 εκείνη 35. Τη γνώρισα λόγω χορού, ήταν χορεύτρια και είμαστε 12 χρόνια μαζί.


Θα έλεγα ναι σε έναν τέταρτο γάμο. Γιατί όχι; Αφού είμαστε νέοι. Μπορεί να κάνω και δίδυμα. Ο Βουτσάς θα κάνει ένα, εγώ θα κάνω δύο. Θα του πάω κόντρα. Με αυτόν πάντα κόντρες είχαμε!

Είχα πει κάποτε στην τηλεόραση, κακώς βέβαια, ότι έχουμε βάλει στοίχημα με τον Βουτσά ποιος θα φύγει τελευταίος. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι ο Κώστας είναι στο νοσοκομείο. Τρελάθηκα, λέω τι το ήθελα και το έλεγα. Αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά. Θα κοιτάξω να φύγω τελευταίος, να του το πείτε!


Video από Fay Skorda