Αποκτήστε το Ashampoo WinOptimizer 11 Δωρεάν, Μέχρι και τις 27/11/15

Αποκτήστε το Ashampoo WinOptimizer 11 Δωρεάν, download, install
Δωρεάν Ashampoo WinOptimizer 11 - Απελευθερώνει χώρο στο δίσκο, Διορθώνει τα λάθη του μητρώου, Εγγυάται σταθερή απόδοση, Προστατεύει την ιδιωτικότητα σας, Προσαρμόζει τα Windows σύμφωνα με τις ανάγκες σας, Βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του συστήματος σας (προαιρετικά, με ένα μόνο κλικ). Επίσης υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική γλώσσα. Αποκτήστε το Δωρεάν, μέχρι και τις 27/11 του 2015.


Επισκεφθείτε (με αντιγραφή και επικόλληση) το

http://www.windowsdeal.com/w/ashampoo-winoptimizer-11-discount-coupon-code/

Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Ααν όχι απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).Κατόπιν επιλέξτε...(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που σας έχει σταλθεί.(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε (1) για τη λήψη του .exe αρχείου...τρέξτε το, επιλέξτε ''Ελληνικά" και κατόπιν πατήστε (2)...

ΕΙΚΟΝΑ 1


- συμπληρώστε ένα έγκυρο e-mail -  και (4).Στη συνέχεια, μεταβείτε στα mail σας και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που σας έχει σταλθεί για επιβεβαίωση (πιθανόν να βρίσκεται στην κατηγορία ''Προσφορές" και όχι στα ''Κύρια'') για να μεταφερθείτε στη σελίδα που θα πρέπει να κάνετε αντιγραφή του κωδικού...επικόλληση  στο πλαίσιο της εικόνας 1 - και κλικ στο (3).

ΕΙΚΟΝΑ 1

Τελειώστε την εγκατάσταση ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.


Comment Form is loading comments...