Κατάργηση της Πρωινής Προσευχής και των Θρησκευτικών Ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Κατάργηση της Πρωινής Προσευχής και των Θρησκευτικών Ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τη χορηγία της στην πρώτη επίσημη γιορτή κάνναβης, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε μία σειρά βασικών θέσεων της για την παιδεία (ειδικά για το δημόσιο σχολείο) και προτείνει μεταξύ άλλων, την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία και τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία µε δυνατότητα απαλλαγής των μαθητών από αυτό, τονίζοντας ότι...
«Στον χώρο της παιδείας είναι απαραίτητη  µία ριζική μεταρρύθμιση σε όλες τις βαθμίδες της µε διαφορετικό προσανατολισμό απ' αυτόν που είχαν όλες οι προηγούμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Χρειαζόμαστε ένα σύστημα παιδείας που θα έχει στο επίκεντρό της την δημιουργία ολοκληρωμένων ανθρώπων µε κριτική σκέψη, πολύπλευρη γνώση και συνείδηση συνεισφοράς στην κοινωνία».
--------
Πως δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια ρε παιδιά..? ότι για να είμαστε οι ίδιοι και για να δημιουργούμε «ολοκληρωμένους ανθρώπους» με «συνείδηση συνεισφοράς στην κοινωνία» πρέπει να καταργήσουμε (ούτε καν να κάνουμε προαιρετική) την πρωινή προσευχή στα σχολεία, να γεμίσουμε την Ελλάδα τζαμιά και να ''πλακωθούμε'' στο χασίσι..? Απαράδεκτοι είμαστε..!
---------
«Εύγε στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που για άλλη μία φορά έδωσε λύσεις στα καυτά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και μαθητών με τις προτάσεις της. Ακράδαντα πιστεύω, πως εάν εφαρμοσθούν οι ΠΟΛΥ συγκεκριμένες θέσεις της και ειδικά η κατάργηση της προσευχής και των θρησκευτικών, λίγα θα μείνουν προς επίλυση, από τον ακόμη περισσότερο φιλέλληνα και πατριώτη υπουργό παιδείας και τους ΥΠΕΡπατριώτες επικεφαλής προέδρους που διορίζει!!!»

ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..!
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..!
ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ... ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!