MEmu - Τρέξτε Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο Windows PC σας

MEmu, Τρέξτε Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο PC σας, windows, install, download
To MEmu είναι ένας σχετικά νέος emulator με μεγάλη συμβατότητα, που μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές - παιχνίδια, σε σχεδόν όλα τα Windows PC και παρέχει την υψηλότερη απόδοση, σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές. Διαθέτει τα πλουσιότερα χαρακτηριστικά, ευέλικτη προσαρμογή ανάλογη με την CPU και την RAM του συστήματος, όπως επίσης και τη δυνατότητα  χαρτογράφησης πληκτρολογίου - joystick για οθόνες αφής.

Πατήστε εδώ Button
για να κατεβάσετε την εφαρμογή, επιλέγοντας ''Download'', εγκαταστήστε τη στον υπολογιστή σας και κάντε αναβάθμιση αν σας ζητηθεί. Από εκεί και μετά προσθέστε  τον Google λογαριασμό σας και κάντε αναβάθμιση στο Google Play. 

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα που σας παρέχει μέσω της επιλογής APK που σας βοηθά να εγκαταστήσετε παιχνίδια και εφαρμογές APK απευθείας από τον υπολογιστή σας. 

To MEmu τρέχει σε όλους τους υπολογιστές, με επιδόσεις ανάλογα με CPU, μνήμη και κάρτα γραφικών, ωστόσο μεγάλη σημασία έχει, το να υποστηρίζει ο επεξεργαστής του συστήματος, Hardware Virtualization, που θα το ''απογειώσει''.