Νέα Υπόθεση Προσλήψεων «Ημετέρων» στο Φως!

νέα υπόθεση προσλήψεων ημετέρων, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος
Κι άλλη, νέα υπόθεση προσλήψεων ημετέρων ήρθε, πάλι, στο φως! Δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, αναφέρει ότι, λίγες ημέρες αφού ο Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ''έκλεισε'' ο διορισμός του αδελφού στο μέγαρο Μαξίμου και της μητέρας του στο υπ/γείο υγείας.

Ο αδελφός, Ορέστης, διορίστηκε ως «ειδικός σύμβουλος» στο οικονομικό γραφείο της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού στις 01/12/15. Μόλις μια εβδομάδα μετά την ανάδειξη του αδελφού του ως νέου γραμματέα του κόμματος του κ. Τσίπρα.

Η μητέρα του, Ξανθή Παπαδοπούλου, δικηγόρος, μέλος του συντονιστικού τμήματος δικαιοσύνης και της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι διορισμένη ως ειδική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.

Ο πατέρας του, Στάθης Σχινάς, είναι οικονομικός αναλυτής στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι και μία φίλη του Ιάσονα, η 25χρονη Χρύσα Πάντου (έχει σπουδάσει νομική), διορίστηκε επίσης, ως μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού υγείας, όπου εργάζεται κι η μαμά, ενώ πλέον είναι διορισμένη στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη.
_______

Καλή Όρεξη... «Συντρόφια»!!!

Οι Μ@Λ@ΚΕΣ πληρώνουν..! Βάλτε πράμα..!!!

Όσες Μ.Ε.Θ. έμειναν στα νοσοκομεία, υπολειτουργούν η λειτουργούν κάτω από άθλιες συνθήκες λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, οι καρκινοπαθείς δεν προμηθεύονται φάρμακα κι ο αριθμός των μετακλητών ΣΑΣ υπάλληλων κοντεύει να τριπλασιαστεί, μέσα σ' ένα χρόνο..!

Έτσι θα έρθει η ''ανάπτυξη'' ? Έτσι θα σώσουμε την Ελλάδα? Συνεχίζοντας τις τακτικές των προηγούμενων, που μας έφεραν σ' αυτά τα χάλια?

Καλά τα ''λέει'' ο Αρκάς...