Olivia Farnsworth - Το 7 Ετών «Βιονικό» Κορίτσι που δε Νυστάζει, δεν Πεινάει και δεν Πονά Ποτέ

Olivia Farnsworth, 7 Ετών Βιονικό Κορίτσι, Γυναίκα
Η Olivia Farnsworth, το βιονικό κορίτσι όπως την αποκαλούν, είναι ένα 7 ετών παιδί που δεν πονά, δε νυστάζει και δεν πεινάει ποτέ. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun» είναι η μοναδική περίπτωση στον κόσμο που παρουσιάζει 3 συμπτώματα σπάνιας διαταραχής χρωμοσωμάτων ταυτόχρονα. Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια της ότι δεν έχει αναφερθεί ποτέ και πουθενά παρόμοια περίπτωση ...

Olivia Farnsworth, 7 Ετών Βιονικό Κορίτσι

Η ''ασθένεια'' είναι γνωστή ως «χρωμόσωμικη διαταραχή 6-διαγραφή», αλλά αυτός ο μοναδικός συνδυασμός των υπέρ-φυσικών ικανοτήτων δεν έχει ποτέ καταγραφεί μέχρι σήμερα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν πεινάει, μπορεί να μείνει μέχρι τρία 24ωρα άυπνη και δεν πονά ποτέ! Κάποτε, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο χωρίς να αισθανθεί κανέναν απολύτως πόνο.

Olivia Farnsworth, 7 Ετών Βιονικό Κορίτσι 1

Οι γονείς της μιλώντας για την κατάσταση, δήλωσαν: «Οι γιατροί την έχουν αποκαλέσει  βιονικό κορίτσι · είναι σαν να έχει γίνει από χάλυβα. Δεν έχει καμία αίσθηση του κινδύνου. Σύρθηκε σε απόσταση περίπου 10 αυτοκινήτων κάτω στο δρόμο αλλά δεν αισθάνθηκε κανένα πόνο. Ήταν φρικτό! Είναι νομίζω κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Ούρλιαξα όπως και όλα τα άλλα μου παιδιά όταν το είδαν αλλά η Olivia είχε το ύφος "Τι συμβαίνει;" Αμέσως σηκώθηκε κι άρχισε να περπατά πίσω σε μένα. Οι γιατροί έκαναν αξονικές-ακτινογραφίες για να δουν πού χτύπησε αλλά δεν βρήκαν τίποτα · είχε απλά εκδορές. Μια φορά, στο νηπιαγωγείο, είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο σοβαρά αλλά ούτε καν έκλαψε».

Olivia Farnsworth, 7 Ετών Βιονικό Κορίτσι 2

Προσπαθούν να την αποτρέψουν απ' το να νιώθει διαφορετική από τ' άλλα παιδιά. Πλέον, έχει συνηθίσει να τρώει, επειδή όλοι οι άλλοι στην οικογένεια τρώνε, αλλά θα μπορούσε να αντέξει και χωρίς φαγητό καθώς δεν πεινάει. Παράλληλα, ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή για να κοιμάται περίπου 6 ώρες καθημερινά.

Olivia Farnsworth, 7 Ετών Βιονικό Κορίτσι, μητέρα

Μεγάλη μάχη έδωσε η οικογένεια, ώστε να μάθει τι προκαλεί τα συμπτώματά της. Η μητέρα δημοσιοποιεί τώρα την ιστορία της μικρής Olivia, για να υπάρξει ευαισθητοποίηση στα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από το «χρωμόσωμα 6». Η περίπτωση της είναι εξαιρετικά σπάνια παγκοσμίως και παρακολουθείται συνεχώς από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.