Γιατρός Σκότωσε με Μία Γροθιά Ασθενή, σε Νοσοκομείο της Ρωσίας - Video


Είναι η στιγμή του θανάτου ενός άνδρα ασθενή από γροθιά γιατρού, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο της Ρωσίας. Πρόκειται για τον 56 ετών Γεβγένι Μπαχτίν, ο οποίος νωρίτερα είχε παρενοχλήσει και κλωτσήσει μία αδερφή νοσοκόμα -σύμφωνα με τις καταθέσεις, παρευρισκομένων-.

Η ενέργεια του αυτή εξόργισε το γιατρό Ίλια Ζελεντίνοφ, ο οποίος όπως φαίνεται στα πλάνα, μπαίνοντας στο χώρο σπρώχνει το θύμα στη διπλανή αίθουσα. Η κίνησή του αυτή προκαλεί την αντίδραση του φίλου του 56χρονου που  πήγε να ζητήσει το λόγο, προκαλώντας στη συνέχεια την έκρηξη του σωματώδους Ζελεντίνοφ, που άρχισε να τον γρονθοκοπεί. 

Τη στιγμή που ο Μπαχτίν φαίνεται να σκέφτεται  φοβισμένος, το αν θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον φίλο του, δέχεται μια -μοιραία όπως προέκυψε- γροθιά στο κεφάλι.

Ο γιατρός φεύγει από το χώρο και επιστρέφει υποψιασμένος αργότερα, όταν πλέον έχει αντιληφθεί ότι ο Μπαχτίν δε σηκώθηκε ακόμη. Παρά τις προσπάθειες του να τον ανανήψει όμως, κατέληξε.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από τις αρχές, με τον γιατρό σε πρώτη φάση να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και κατ' οίκον περιορισμό.