Ψέμα και Υποκρισία και Η Συγγνώμη Μουζάλα
και τα «Τελεσίγραφα» Καμμένου

Συγνώμη, Μουζάλας, Τελεσίγραφο, Καμμένος


Ψεύτικη τόσο η συγγνώμη του κύριου Γιάννη Μουζάλα για το «Μακεδονία» της FYROM όσο και τα τελεσίγραφα - υποκριτικές απειλές περί αποχώρησης από τον κυβερνητικό σχηματισμό, του Πάνου Καμμένου.

Ο Μουζάλας έχει επανειλημμένα αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία» όπως π.χ. στις 26 Οκτωβρίου του περασμένου έτους,  στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στο Real fm (πάλι συγγνώμη ζήτησε τότε).

Άρα δεν ήταν μία "γκάφα" όπως ο ίδιος χαρακτήρισε την ενέργεια του, γιατί γκάφα που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι γκάφα και πόσο μάλιστα όταν αφορά σε τόσο σοβαρά θέματα. Εκτός αν ο... "γκαφατζής" έχει κάποιο «πρόβλημα»..! 

Εξάλλου η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη και θα μπορούσε να είχε διορθωθεί στο μοντάζ η "γκάφα", εάν υπήρχε διάθεση για "διόρθωση" και από τις δύο πλευρές -Μουζάλα και ΣΚΑΪ- διάθεση που όπως φαίνεται, δεν υπήρχε..!

Αυτό σημαίνει πως  η "γκάφα" ήταν σκόπιμη η τουλάχιστον παρέμεινε
στο βίντεο σκόπιμα.

Όπως και να έχει το θέμα, η απομάκρυνση Μουζάλα επιβάλλεται. 

Όσο για τους παλληκαρισμούς και τις δήθεν αντιδράσεις του κύριου Καμμένου, ας εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες γιατί δεν είχε την ίδια αντίδραση, όταν πριν από λίγες μόνον ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης σε συνέντευξη του στην Σλοβακική εφημερίδα Pravda, στη δημοσιογράφο Daniela Balážová, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Και όχι μόνον αυτό..!
Την ίδια αναφορά έκανε και σε ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα. Εκτός από προφορικώς δηλαδή, αυτός έκανε και γραπτώς... "γκάφα"..!

Γιατί δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση από τον Καμμένο; Μήπως επειδή δεν "έπαιξε"  στα Ελληνικά κανάλια; Μήπως η "γκάφα" του Μουζάλα δε μπορεί να «κουκουλωθεί» και εντελώς υποκριτικά βρήκαμε ευκαιρία για "λεονταρισμούς" πάλι; Μήπως..?

Να ζητήσεις την άμεση παραίτηση και του Ξυδάκη και του Φίλη και οποιουδήποτε τολμά να προσβάλει και να εξευτελίζει τον Έλληνα, εάν θες να αποδείξεις κάτι κύριε Πάνο μας · με τους ίδιους και όρους...

Όχι κ@λ@μαγκιές μόνο όταν υπάρχουν κάμερες και "δεν μας παίρνει" αλλιώς..!
Χορτάσαμε πλέον..!