Θυσιάζει Σκυλί για να Σώσει Γυναίκα
από τα Δόντια Πολικής Αρκούδας.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Video


Σοκαριστικές εικόνες εκτυλίσσονται στο βίντεο που τραβήχτηκε στην πόλη Chukotka της Ρωσίας, αφού εμφανίζεται άντρας να θυσιάζει - πετά ένα άτυχο σκυλί ως δόλωμα σε πολική αρκούδα, στην προσπάθεια του να βοηθήσει μια γυναίκα που είχε μόλις δεχθεί επίθεση από το σαρκοβόρο ζώο και ήταν έτοιμο να την κατασπαράξει...

Η φωνή μιας άλλης γυναίκας που παροτρύνει τον άνδρα να θυσιάσει τον άτυχο σκυλάκο ακούγεται από μακριά, προκαλώντας την οργή πολλών κατοίκων και φιλοζωικών οργανώσεων της πόλης της Ρωσικής Αρκτικής, οι οποίοι απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία τόσο του άντρα όσο και της ίδιας.

Ταυτόχρονα, η παγιδευμένη από την αρκούδα γυναίκα ουρλιάζει απελπισμένη βλέποντας το επιβλητικό θηρίο έτοιμο να την κατασπαράξει, ενώ λίγο αργότερα καταφέρνει να ξεφύγει με τη βοήθεια παρισταμένων, που δημιουργούσαν θόρυβο και πετούσαν αντικείμενα ώστε να τρομάξουν το άγριο ζώο.

Ανθρώπινη βαναυσότητα και σαδισμός ή υπέρτατη θυσία του καλύτερου φίλου;

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο καλύτερος φίλος μας, που «θυσιάστηκε» (παρά τη θέληση του αυτήν τη φορά) κατόρθωσε να ξεφύγει.

Παρ' όλα αυτά και το αίσιο τέλος, ας ελπίζουμε πως ως "νοήμονα όντα" , όλοι οι αρμόδιοι θα εμπεδώσουν σύντομα το ότι θα πρέπει να λάβουν μέτρα, άμεσα, για την προστασία του περιβάλλοντος και την αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών που προέρχονται από την καταστροφή του. Συνθήκες που αναγκάζουν όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τα άγρια ζώα, να αναζητούν τροφή σε κατοικημένες από ανθρώπους περιοχές, αφού οι δικές τους καταπατούνται, καταστρέφονται η αφανίζονται. Θυσιάζει Σκυλί για να Σώσει Γυναίκα από  Πολική Αρκούδα.