Christina Phillips: Έχασε 300 Κιλά, μα Ευτυχία δε Βρήκε! Pics - Video

Christina Phillips, Έχασε 300 Κιλά


Η  μόλις  25 ετών Christina Phillips από το Texas, κατάφερε να χάσει   περίπου  300 κιλά! Αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας όντας υπέρβαρη, όταν αποφάσισε να κάνει γαστρικό bypass. Παρόλο όμως που έφτασε από τα 375 στα 84 κιλά... την ευτυχία δεν τη βρήκε!


Η Christina δεν νοιώθει αυτοπεποίθηση, ούτε χαρά για το μεγάλο της επίτευγμα. Αντιθέτως, νοιώθει ακόμη υπέρβαρη και η απώλεια κιλών της έχει γίνει εμμονή.

«Ζυγίζω 84 κιλά πλέον, αλλά όταν βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει έστω και λίγο, φρικάρω εντελώς και σταματάω να τρώω για μέρες», δήλωσε.


Christina Phillips, 300 Κιλά

Christina Phillips, 300 Κιλά.

Πριν υποβληθεί στην εγχείρηση, η Phillips αδυνατούσε ακόμη και να σηκωθεί από την καρέκλα. Ζούσε με τους γονείς και τον άντρα της, ο οποίος είχε αναλάβει εξολοκλήρου ένα πραγματικά δύσκολο για κάθε άνθρωπο έργο ·  .αυτό της φροντίδας της Christina.



Στάθηκε στο πλευρό της όσο καιρό είχε προβλήματα αλλά και στο διάστημα της νοσηλείας της. Δεν μπόρεσε όμως να "χωνέψει" την απότομη αλλαγή -μετά την απώλεια του τεράστιου βάρους- με αποτέλεσμα να χωρίσουν.


Christina Phillips

Christina Phillips.

Ωστόσο η Phillips έχει στο πλευρό της φίλους και οικογένειά, κυκλοφορεί -πλέον- χωρίς καροτσάκι, έχει εξόδους διασκέδασης και κυρίως φοράει ωραία ρούχα. Ξεκίνησε να επισκέπτεται και ψυχολόγο ώστε να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και τον εαυτό της.


video από TLC