Χορταρέας - Συνελήφθη για Απάτη στη Λεμεσό από την Κυπριακή Αστυνομία

Χορταρέας - Συνελήφθη για Απάτη στην Κύπρο



Το Νίκο Χορταρέα συνέλαβε σήμερα στη Λεμεσό η Κυπριακή αστυνομία για απάτη και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.





Φέρεται να ψάρευε πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές και σε καφετέρια της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50€ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες, τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που υποτίθεται ότι τους ξελόγιαζαν.

Η δράση του Χορταρέα βρισκόταν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας εδώ και καιρό, ώσπου σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτισσα. Ο «τσαρλατάνος», που δε μπόρεσε να προβλέψει το δικό του μέλλον αλλά «μπορούσε» όλων των πελατών του, της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση και για να την βοηθήσει θέλει αρχικά 2.000€, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και να διώξει την σατανική ερωμένη του άπιστου συζύγου.

Σύζυγος όμως δεν υπήρχε, αφού η αστυνομικός-δόλωμα δεν ήταν καν δεσμευμένη και τη στιγμή που πήρε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο και τον συνέλαβαν.

Παρ' όλα αυτά, ο... μελλοντολόγος-μέντιουμ, αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, απλά, αφέθηκε ελεύθερος.


Εδώ και χρόνια, τέτοιοι τύποι -και χειρότεροι- πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια; την άγνοια; την απελπισία; η όπως θέλει να ερμηνεύσει κανείς την κατάσταση αυτή, των «θυμάτων» τους.

Είτε με δήθεν σπουδές και δήθεν πτυχία σε δήθεν κέντρα μεταφυσικών φαινομένων του εξωτερικού είτε με... "κληρονομικό χάρισμα" και σίγουρα με το όχι αθώο σιγοντάρισμα μεγάλων παρουσιαστριών (και όχι μόνο) της τηλεόρασης, πείθουν κυρίως γυναίκες, πως θα τους αποκαλύψουν το μέλλον, το οποίο μπορούν να διαβάσουν στα άστρα, στα φλυτζάνια, στις "μαγικές" σφαίρες κ.τλ.

Με βοτάνια από τον Αμαζόνιο, τριμένα νύχια νεκρής σαύρας του Θιβέτ και άλλα ματζούνια που υποτίθεται πως αυτοί και μόνο ξέρουν, πείθουν κόσμο πως μπορούν να τον απαλλάξουν από... "κερατιάτικα" και άλλες πιο περίπλοκες ακόμη και "μαγικές" καταστάσεις.

Και όλα αυτά με όλες τις αρμόδιες αρχές του κράτους, απλούς, απαθείς θεατές, του πολλές φορές όχι μόνο οικονομικού κατ' εξακολούθηση εγκλήματος.

Και πως αποκαλείς κάποιον «τσαρλατάνο;» θα πει κάποιος...

Έτυχε να γνωρίζω κάποιον τσαγκάρη που πριν μερικά χρόνια ο «κύριος» Χορταρέας τον έκανε ξαφνικά "μέντιουμ-μελλοντολόγο" σε τοπικό κανάλι · και μετά από λίγο καιρό (πάλι ξαφνικά) έγινε "μέντιουμ-μελλοντολόγος" και η γυναίκα του τσαγκάρη που ήταν καθαρίστρια στο κανάλι.

Αποτέλεσμα; ο Χορταρέας να χτίζει ξενοδοχεία και να κυκλοφορεί με υπέρ-πολυτελή αυτοκίνητα, ξεπαραδιάζοντας τους αφελείς "κερατάδες" και άλλους απογοητευμένους η τέλος πάντων, ευκολόπιστους ανθρώπους.

Για να μην πούμε για την πρώην "Τσαούσα" του ΑΝΤ1, νυν (ας πούμε) ηθοποιό, που εμφανίζεται τελευταία σε διαφήμιση με μαύρη περούκα, φράντζα μέχρι τα ρουθούνια κι απέκτησε ΚΑΙ αυτή το... "κληρονομικό χάρισμα"!!!

τσαούσα, αντ1, ηθοποιός, μελλοντολόγος

Τυχερή!!! μόλις ξέσπασε η οικονομική κρίση, το απέκτησε..!