Δείτε Όλη την Ακτογραμμή Της Ελλάδας Σε Βίντεο.
Λήψη Από Ελικόπτερο - Tripinview

Όλη η Ακτογραμμή Της Ελλάδας Σε Βίντεο - Λήψη Από Ελικόπτερο
Στην κυριολεξία όλη την ακτογραμμή (16.000 χλμ) της Ελλάδας, σε 300 ώρες HD βίντεο - λήψη από ελικόπτερο - και περισσότερες από 800.000 φωτογραφίες, έχει καταγράψει και παρουσιάζει τις ομορφιές της χώρας μας (και όχι μόνο) η ομάδα της διαδικτυακής πλατφόρμας Tripinview. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αναζήτησης ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ''πετάξει'' πάνω από παραθαλάσσιους προορισμούς, να εξερευνήσει την ευρύτερη περιοχή, να ανακαλύψει και να δει ξενοδοχεία απόμερες παραλίες και αξιοθέατα. Δείτε πληροφορίες και ενημερωτικό βίντεο παρακάτω ...

Στο Site έχουν προστεθεί πολλές δυνατότητες, οι οποίες επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τις παραλίες, όπως:
Useful Data: Χρήσιμες πληροφορίες, όπως γεωγραφικές, ιστορικές και μετεωρολογικές, καθώς και πληροφορίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε ταξιδιώτη. Για παράδειγμα οι κάτοχοι σκαφών θα βρουν τα αγκυροβόλια της περιοχής, ενώ οι λάτρεις των θαλάσσιων αθλημάτων μπορούν να βρουν μετεωρολογικά στοιχεία, π.χ. μέση ηλιοφάνεια ή την ταχύτητα του ανέμου ανά εποχή κι έτσι μπορούν να σχεδιάσουν τις διακοπές τους ανάλογα.
Area Scan: Οι επισκέπτες που δεν γνωρίζουν το ακριβές όνομα μίας περιοχής μπορούν να ''σαρώσουν'' μία μεγαλύτερη περιοχή, λαμβάνοντας αποτελέσματα για την ευρύτερη γεωγραφική έκταση. Φυσικά, αν ο χρήστης γνωρίζει την περιοχή, αρκεί να χρησιμοποιήσει την κλασσική αναζήτηση ή να επιλέξει την περιοχή μέσω του καταλόγου, γράφοντας το όνομα του προορισμού και να δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, Video και πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν.
Το tripinview, εκτός της Ελλάδας, έχει ήδη ολοκληρώσει την βίντεο -  λήψη και φωτογράφιση της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Μάλτας, της Ιταλίας, Κροατίας και Τουρκίας. Σειρά έχουν λίμνες ποτάμια κ.α. Επισκεφθείτε το site πατώντας ⇨ Εδώ ⇦.

Πάρτε μία ''γεύση'' ...

βίντεο από Tripinview