Καθορίστε την Απόσταση του Τίτλου από την Ανάρτηση - Blogger

Καθορίστε την Απόσταση Τίτλου, Blogger
Για να καθορίσετε την απόσταση του τίτλου, από την κύρια ανάρτηση στο Blogger σας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα...

Καταρχήν  καλό θα ήταν , αν δεν υπάρχει σχετική εμπειρία, πριν από οποιαδήποτε αλλαγή στο πρότυπο - HTML - CSS του blog σας να κάνετε ένα backup, για κάθε ενδεχόμενο λάθους.


Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το Blogger, επιλέξτε...

Πρότυπο  Δημιουργία Αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά   Λήψη πλήρους προτυπου .


Ανοίξτε το Blogger,  επιλέξτε   Πρότυπο ↦ Επεξεργασία HTML Πατήστε CTRL+F στο πλαίσιο αναζήτησης γράψτε (η επικολλήστε) το  .post-header  και πατήστε Enter για να μεταφερθείτε στο σημείο του πρότυπου όπου βρίσκεται.



Οι τιμές 0 0 1em "margin" καθορίζουν τα περιθώρια του τίτλου της ανάρτησης. Ο τρίτος αριθμός -στη συγκεκριμένη περίπτωση το 1em- καθορίζει την απόσταση του τίτλου, από την κύρια ανάρτηση. Αλλάξτε τον αναλόγως, επιλέξτε Προεπισκόπηση προτύπου κι εφόσον το αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, πατήστε  Αποθήκευση προτύπου .

Σημ. Οποιαδήποτε τιμή εκτός από το 0, για να εφαρμοστεί στο πρώτυπο θα πρέπει να ακολουθείται από em (μονάδα μέτρησης απόστασης). Για παράδειγμα, αν δώσουμε τιμή 2 στο πρώτο 0ο κώδικας θα πρέπει να είναι  margin: 2em 0 1.5em; .