Δωρεάν Ad-Aware Web Companion Pro - Lavasoft.
Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν Ad-Aware Web Companion ProΔωρεάν Lavasoft Ad-Aware Web Companion Pro: Γρήγορη, ελαφριά, Real-Time και Anti-Phishing Web προστασία. Προσφέρει μια ασφαλή περιήγηση, με λιγότερες διαφημίσεις, ταχύτερη, χωρίς ενοχλητικές συμπεριφορές.

Η προσφορά, ισχύει μόνο για λίγες ημέρες!Anti-Phishing: Φραγή ιστοσελίδων που προσπαθούν να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία, κωδικούς πρόσβασης και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Με την Real-Time προστασία -συμβατή με όλους τους browsers- το Ad-Aware Web Companion καθίσταται ως πολύτιμο συμπλήρωμα της συνολικής σας ασφάλειας.

Είναι "ελαφρύ", με ελάχιστη επίδραση στην παράσταση του υπολογιστή και λειτουργεί μόνο όταν είναι απαραίτητο · ούτε καν θα το προσέξετε.
§

Ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο
http://www.windowsdeal.com/w/ad-aware-web-companion-pro-discount-coupon-code/

κι επιλέξτε  Download .


Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Ααν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).Κατόπιν επιλέξτε...(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο "γραμματοκιβώτιο" σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί.  ...(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε ( 1 )......κατόπιν ( 2 )......μοιραστείτε την προσφορά με φίλους......τρέξτε το αρχείο "Wcinstaller" που μόλις "κατέβηκε" και ξεκινήστε την εγκατάσταση.
Επιλέξτε "Keep my current settings" στα σημεία ( 3 ) - ( 4 ) και πατήστε ( 5 ).


Το κατέβασμα και η εγκατάσταση, ίσως διαρκέσει λίγα λεπτά.