Δωρεάν Process Lasso Pro, Προσφορά Λίγων Ημερών!

Δωρεάν Process Lasso Pro


Δωρεάν Process Lasso Pro: Δεν είναι απλά ένα ακόμη εργαλείο για τη διαχείριση του υπολογιστή, αλλά μία εφαρμογή βελτιστοποίησης των διεργασιών που εκτελούνται, σε πραγματικό χρόνο.

Ένα λογισμικό με δυνατότητες προτεραιότητας βελτιστοποίησης συγγένειας, βελτιστοποίηση πυρήνα, με αυτοματοποιημένους κανόνες και αυτοματοποιημένα προφίλ που εκτοξεύει την απόκριση και τη σταθερότητα του συστήματος, κάνοντας δυναμικές προσαρμογές των διεργασιών παρασκηνίου.

Προσαρμόζει έξυπνα τις προτεραιότητες με τη μοναδική τεχνολογία ProBalance (Process Balance), έτσι ώστε κακή συμπεριφορά τους να μην επηρεάζει αρνητικά την απόκριση του υπολογιστή.

§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο

http://www.windowsdeal.com/w/process-lasso-pro-discount-coupon/

και επιλέξτε   Download   


Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε ένα έγκυρο e-mail
(Περίπτωση Α) αν όχι απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).Κατόπιν επιλέξτε......συμπληρώστε τα απαραίτητα, πατήστε ( 1 )......επιλέξτε λειτουργικό...


...αποσυμπιέστε τον .zip φάκελο που θα λάβετε και επισκεφθείτε τη διεύθυνση που θα βρείτε, για τη λήψη του .exe αρχείου της εφαρμογής. Τρέξτε το και απλά ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης

Αντιγράψτε το Activation Code που έχετε λάβει στο email που δώσατε πριν, επιλέξτε ( 2 ) και επικολλήστε, για να ενεργοποιήσετε την Pro έκδοση του Process Lasso.