Νότης Σφακιανάκης - Δώσε Ένα Τέλος - Official Video Clip - HD



Ο Παναγιώτης, γνωστός ως Νότης, Σφακιανάκης γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1959 στο Ηράκλειο της Κρήτης από πατέρα Κρητικό και μητέρα με καταγωγή από τη Μικρά Ασία. Είναι ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής σε πωλήσεις τα τελευταία 20 έτη με πωλήσεις πάνω από 5.000.000 δίσκους.

Δισκογραφία:
Πρώτη Φορά (1991) (Χρυσός)
Είσαι Ένα Πιστόλι (1992) (Πλατινένιος)
Με το Ν και με το Σ (1993) (Πλατινένιος)
Νοτιοανατολικά του Κόσμου (1994) (2 Χ Πλατινένιος)
5o Βήμα (1996) (4 Χ Πλατινένιος)
Οι Νότες Είναι 7 ψυχές (1998) (6 Χ Πλατινένιος)
Πολύχρωμα και Έντονα (2000) (3 Χ Πλατινένιος)
Ας Μιλήσουν Τα Τραγούδια (2002) (2 X Πλατινένιος)
Με Αγάπη Ο,τι Κάνεις (2004) (2 X Πλατινένιος)
Ανά...γέννησις (2005) (2 Χ Πλατινένιος)
Μνήμες (2007) (Πλατινένιος)
21+4 Ματωμένα Δάκρυα (2011) (4 Χ Πλατινένιος)
16 Αυτοτελείς Ιστορίες (2013) (5 Χ Πλατινένιος)
Μαζί (2014) (7 Χ Πλατινένιος)
LIVE ΔΊΣΚΟΙ
Εμπειριών Συλλέκτης (1997) (2 X Πλατινένιος)
XXX Ενθύμιον (1999) (7 Χ Πλατινένιος)
Νύκτες... Μαγικές (2007) (Πλατινένιος)
CD - SINGLES
Προ-Δια-Φήμην (1997) (5 Χ Πλατινένιος)
Προάγγελος (1999) (6 Χ Πλατινένιος)
Around the World (1999) (Χρυσός)
Τέλος... Δίχως Τέλος (2001) (5 Χ Πλατινένιος)
Άνοιξις (2002) (2 Χ Πλατινένιος)
Κοινωνία Ώρα... (2006) (Πλατινένιος)
Ματωμένο Δάκρυ: Κοινωνικόν (2009) (2 X Πλατινένιος)
Ματωμένο Δάκρυ: Ερωτικόν (2010) (3 X Πλατινένιος)
Ματωμένο Δάκρυ: Χορευτικόν (2010) (2X Πλατινένιος)

Νότης Σφακιανάκης - Δώσε Ένα Τέλος - Official Video Clip - HD

Συλλογές:
Best of Notis Sfakianakis (2000)
Τα Ζεϊμπέκικα του Νότη 9/8 (2002)
32 Μεγάλες Επιτυχίες (2002)
Νότης: Δέκα Με Τόνο (2003) (Χρυσός)
Ευαίσθητες Νότες (2004)
Οι Ωραιότερες Μπαλάντες (2005)
14 Μεγάλα Τραγούδια (2007)
The Collection: The EMI Years (2007)
Όπα Όπα...Τα Χορευτικά (2010)
25 Χρόνια (2010)

DVD
Hits on DVD: Notis Sfakianakis — 1992–2001 (2004)
Τα Χορευτικά του Νότη (2005)

Συμμετοχές:
Βάσει σχεδίου (1991)
Μικρές ανήθικες προτάσεις (1992)
Με rock n roll και με Τσιτσάνη (1994)
Θα ταξιδέψω τη ψυχή (1998)
video από Cobalt Music
Comment Form is loading comments...