Δωρεάν Ashampoo Photo Optimizer 2016
Προσφορα, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Free Ashampoo Photo Optimizer 2016
Το δωρεάν -προσφορά, μόνο για λίγες ημέρες- Ashampoo Photo Optimizer 2016, είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για την επεξεργασία και τη βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σας. Οι διάφορες, με ένα κλικ ρυθμίσεις και η διαισθητική δομή του μενού, που υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα, καθιστούν αυτό το πρόγραμμα ιδανικό για τους αρχάριους χρήστες. 

Η βελτιστοποίηση είναι πλήρως αυτόματη και μπορεί να διορθώσει χρώμα, φωτισμό και άλλα ελαττώματα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Περιλαμβάνει λειτουργίες επεξεργασίας όλων των κοινών τύπων εικόνας καθώς και υποστήριξη ομαδικής επεξεργασίας.

Η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επιτρέπει στους χρήστες να αναιρέσουν όλες τις τροποποιήσεις -εφόσον απαιτείται- και η integrated live preview επιτρέπει την προεπισκόπηση όλων των τροποποιήσεων, με μεγάλη λεπτομέρεια.

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο

http://www.windowsdeal.com/w/ashampoo-photo-optimizer-discount-coupon/

κι επιλέξτε  Download .Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Ααν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).Κατόπιν επιλέξτε...(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στα mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που έχει σταλθεί.(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε (1)... ...(3)... στη συνέχεια συμπληρώστε e-mail και πατήστε (4).Στο σημείο αυτό θα σας ζητηθεί η δημιουργία λογαριασμού στη σελίδα Ashampoo.
Aν δεν υπάρχει δημιουργήστε έναν δίνοντας τα απαραίτητα,
πατήστε (5)...κάνετε αντιγραφή του κωδικού που θα εμφανισθεί...επικολλήστε  στο πλαίσιο ''Το κλειδί σας άδειας χρήσης''
 επιλέξτε ''Ενεργοποιήστε τώρα!'' ...


και ολοκληρώστε την εγκατάσταση, ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.