Στοίχημα: Προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από Ειδικούς στο Παιχνίδι

Στοίχημα Προβλέψεις από ΕιδικούςΟι στοιχηματικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τους ειδικούς στο παιχνίδι.


STALLONE

 Κλειστό παιχνίδι το Αμβούργο-Ντόρτμουντ 

Στην Ευρώπη, οι ομάδες φέτος ποντάρουν περισσότερο στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια ενώ πραγματοποιούν μέτριες εμφανίσεις στα εθνικά τους πρωταθλήματα · με εξαίρεση το συναρπαστικό, Αγγλικό πρωτάθλημα.

Για ασφαλή συμπεράσματα θα χρειαστούν τουλάχιστον ακόμη 2, με 3 αγωνιστικές, γι' αυτό θα ποντάρουμε ομάδες που δεν έχουν πολλές υποχρεώσεις και παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους.


1518. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΠΑΣΑΚΣΕΚΙΡ

Η Γαλατασαράι τρέχει και δημιουργεί ευκαιρίες. Έχει και τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να κάνουν την ευκαιρία γκολ. Ποντάρουμε στο over με απόδοση 1.65.


1597. ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Φέτος έχω δει τη Μπορούσια σε όλα τα ματς, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Της λείπουν οι μεγάλοι παίχτες που πούλησε.Κερδίζει, αλλά δυσκολεύεται. Το Αμβούργο στηρίζεται στην έδρα της και στη σφιχτή άμυνα της. Ποντάρουμε στο under με απόδοση 2.10.


1699. ΤΟΡΙΝΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ

Η Τορίνο δεν παίζει όπως πέρσι, αλλά έχει τις μονάδες που με μια ευκαιρία, δημιουργούν γκολ. Η Κάλιαρι από την άλλη, παιζει φοβερή μπάλα για το ρόστερ της. Θα δούμε γκολ, και θα ποντάρουμε στο over, στο 1.45. Για όσους θέουν να ρισκάρουν προτιμήστε κ το 4-6 γκολ (2.30).




BET-TER

Ευκαιρία να ανέβει η Λέστερ 

Με 3 στα 3 πέρασε η προηγούμενη πρόταση και πήγαμε ταμείο. Μας έβγαλε λίγο την ψυχή η Γουεστ Χαμ αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Αν και αμφίρροπη και ανατρεπτική, θα παραμείνω στο καλύτερο πρωτάθλημα παγκοσμίως, με δυο προτάσεις από την premier league και μια από την Championship. Πάμε να τις δούμε!


1642. Νιουκάστλ – Κάρντιφ

Η γηπεδούχος είναι το φαβορί όχι μόνο για άνοδο αλλά και για την πρώτη θέση. Πασιχνίδια με αντιπάλους σαν την Κάρντιφ τα καθαρίζει και μάλιστα εμφατικά. Εξάλλου τα 5 από τα εφτά εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει έχουν πάει στο over (τα άλλα δυο σταμάτησαν στα 2 γκολ). Η Κάρντιφ δεν είναι η ομάδα που ήταν μέχρι πριν μια τριετία. Η άμυνά της, ειδικότερα εκτός έδρας είναι κακή και έχει περιοριστεί στα χαμηλά της βαθμολογίας. Over λοιπόν στο 1.75.



1707. Τσέλσι – Έβερτον

Η Τσέλσι έχει βρει τα πατήματα της και βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή. Έχει 4 συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με συντελεστή τερμάτων 11-0! Από την άλλη η Έβερτον κρατιέται ψηλά παρά τις τέσσερις αγωνιστικές που είχε χωρίς νίκη, μέχρι που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική. Σκληροτράχηλη ομάδα με καλό προπονητή, δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Θα προτιμήσω το αγαπημένο και των δυο ομάδων, 2-3 γκολ στο 1.81.


1853. Λέστερ – Γουέστ Μπρόμγουιτς

Ξεκίνησε άσχημα, έδωσε προτεραιότητα στο Champions league αλλά έπαιξε και σχεδόν όλα τα ντέρμπι. Τώρα, με την πρόκριση από τους ομίλους να απέχει 1 βαθμό και πιο εύκολο πρόγραμμα, η Λέστερ ανεβαίνει και βάζει για τα καλά πλώρη για το πάνω μισό της βαθμολογίας. Η Γουέστ Μπρόμγουιτς δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, με την Λέστερ να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Άσσος λοιπόν, στο 1.65.
από e-radio