4πυρηνο MLS Magic 2σε1 Tablet με Keyboard, Android/Windows, Μόνο 319€

mediamarkt-MLS-magic-2se1-Tablet-Android-Windows
click the image above
Δε μπορείς να αποφασίσεις μεταξύ Android ή Windows tablet, γιατί χρησιμοποιείς κάτι και από τα δύο λειτουργικά συστήματα? Τότε θα πρέπει να πάρεις και τα 2 σε μία συσκευή. Με το MLS Magic 11.6’’ tablet θα έχεις τον ατελείωτο κόσμο του Android με τις χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια αλλά και τα Windows 10 64 bit όπως ακριβώς τα ξέρεις. Χάρη στο σύστημα Dual Boot κατά την εκκίνηση της συσκευής μπορείς να επιλέξεις σε ποιο από τα 2 λειτουργικά συστήματα θέλεις να εκκινήσεις. Αυτό σου δίνει πλήρη ελευθερία όσο αφορά τις επιλογές σου και προφανώς κανένα περιορισμό, αφού θα συνδυάσεις τα καλύτερα των 2 κόσμων σε μία συσκευή. Κατέβασε εφαρμογές από το Google Play Store αλλά και το Microsoft Store χωρίς να αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα συμβατότητας. Και επειδή έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον Windows, η MLS πρόβλεψε και αυτή την περίπτωση συμπεριλαμβάνοντας αποσπώμενο πληκτρολόγιο για να το χρησιμοποιείς με όποιο τρόπο θέλεις.


Ένα πολυεργαλέιο στα χέρια σου
Το MLS Magic έρχεται με ευρύχωρη IPS οθόνη στις 11.6’’ ενώ η ανάλυση στα 1920x1080 pixels θα σου επιτρέψει να βλέπεις Full HD videos ανεξάρτητα από την πλατφόρμα με υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας. Ενσωματώνει πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Z8300 με ταχύτητα στα 1.8Ghz και αρχιτεκτονική 64bit (παρόμοια με αυτή των desktop PC’s) για να μην κολλήσει πραγματικά σε καμία εφαρμογή ή πρόγραμμα, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η μνήμη RAM στα 4GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 32GB κάτι όμως που μπορείς να αυξήσεις με επιπλέον 64GB χάρη στην επεκτάσιμη μνήμη SD, ώστε να μην σε περιορίζει πρακτικά τίποτα. Η MLS έχει προβλέψει επίσης και τις προσωπικές σου στιγμές, αφού το εξόπλισε με 2 κάμερες των 5MP και 2MP αντίστοιχα (τόσο στην εμπρόσθια όψη όσο και στην οπίσθια) για γρήγορες φωτογραφίσεις αλλά και selfies.

Δες την οθόνη στην τηλεόραση με όποιο τρόπο θέλεις
Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του MLS Magic είναι η πληθώρα συνδέσεων με Smart αλλά και συμβατικές τηλεοράσεις. Η έξοδος microHDMI σου επιτρέπει να μεταφέρεις την εικόνα του tablet με τη χρήση ενός καλωδίου ενώ στην περίπτωση που θέλεις αυτό να γίνεται ασύρματα, θα χρειαστείς τις έξυπνες λειτουργίες της τηλεόρασής σου. Μέσω Android αλλά και την τεχνολογία Miracast θα μεταφέρεις όλη τη δράση στη μεγάλη οθόνη ενώ καθώς βρίσκεσαι στο περιβάλλον των Windows μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την τεχνολογία WiDi, όπου είναι ενσωματωμένη στα ενδότερα του επεξεργαστή. Βέβαια, το MLS Magic έρχεται εξοπλισμένο με δέκτη Wi-Fi για τη σύνδεσή σου στο Internet, Bluetooth 4.0 για να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία από το smartphone ή άλλη συμβατή συσκευή, υποδοχή microUSB αλλά και θύρα ακουστικών 3.5mm για να ακούς τα τραγούδια σου χωρίς να ενοχλείς τους δίπλα.

Η MAIC είναι στο πλευρό σου
Μπες στο περιβάλλον Android και βρες την προσωπική σου βοηθό σε ότι και αν θέλεις να κάνεις. Η MAIC μπορεί να σε βοηθήσει σχεδόν σε όλα όπως να ψάξει στους χάρτες, να βρει πληροφορίες στο Internet, να γράψει τα email σου, να διαβάσει τα μηνύματά σου, να βρει εφημερεύοντα φαρμακεία ή ακόμη και να σου μεταφράσει τα κείμενα από άλλες γλώσσες. Για τη δική σου ευκολία, η MLS «μάζεψε» κατά κάποιο τρόπο όλες αυτές τις λειτουργίες σε ένα πλήρως λειτουργικό και εύχρηστο μενού στο κέντρο της οθόνης ώστε να απέχεις μόνο ένα άγγιγμα μακριά από αυτό που θέλεις να εκτελέσεις. 

Χαρακτηριστικά
Οθόνη
Ανάλυση:
1920 x 1080 pixels
Οθόνη αφής:
Ναι
Διαγώνιος οθόνης (inch):
11.6 inch
Τύπος οθόνης:
IPS, FHD
Αριθμός προϊόντος:
1185857
RAM
Μέγεθος μνήμης:
4 GB
Εσωτερική μνήμη:
32 GB
Επεξεργαστής
Επεξεργαστής:
Quad Core 1.8GHz Intel Z8300 Cherry-Trail T3 64-bit
Μάρκα επεξεργαστή:
Intel
Ταχύτητα επεξεργαστή:
1.8 GHz
Πυρήνες CPU:
4
Συνδεσιμότητα
Συνδέσεις:
Έξοδος ήχου 3.5mm,Υποδοχή microUSB, 'Εξοδος microHDMI
WLAN:
Ναι
Έκδοση Bluetooth:
4.0
Bluetooth:
Ναι
Ασύρματη σύνδεση οθόνης:
Ναι
Υποστήριξη 3G:
Όχι
4G/LTE:
Όχι
Εξοπλισμός
Λειτουργικό σύστημα:
Android 5.1 Lollipop/ Windows 10 64bit
Επεκτάσιμη Μνήμη:
Ναι
Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Ναι
MicroSD έως:
64 GB
Τύπος κάρτας μνήμης:
SD
Ηλ. κατάστημα μελλοντικών αγορών:
Google Play Store/ Microsoft Store
Κάμερα
Κάμερα:
Ναι
Μπροστινή κάμερα:
Ναι
Ανάλυση Selfie:
2 MP
Κύρια κάμερα:
Ναι
Ανάλυση κύριας κάμερας:
5 megapixel
Τροφοδοσία ρεύματος
Χωρητικότητα μπαταρίας:
10000 mAh
Χρόνος αναμονής:
έως 151 h
Γενικά χαρακτηριστικά
Τύπος συσκευής:
Android/ Windows Tablet
Χρώμα:
Ασημί
Βάρος:
720 g
Περιλαμβάνει:
MLS Magic 11.6’’, Πληκτρολόγιο (διαθέτει 2x θύρες USB), Φορτιστής, Καλώδιο USB, Καλώδιο OTG, Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής, Εγχειρίδιο χρήσης MAIC, Όροι Χρήσης
Εγγύηση κατασκευαστή:
1 Έτος/η
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα