Μπάχαλο με Δένδια-Ρήγα η Εκπομπή της Τσαπανίδου. Αποχώρησε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - Video


Μπάχαλο/κατάσταση κατάντησε η τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκου Δένδια. Μετά από άγρια αντιπαράθεση ο κ. Ρήγας έβγαλε το μικρόφωνο του, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε, με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, μάταια όμως.

Ο Δένδιας υποστηρίζει ότι μια πιο σοβαρή κυβέρνηση θα τα είχε καταφέρει, σχετικά με την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, ο Ρήγας εκνευρίζεται, παρεμβαίνει για να του το θυμίσει το τι είχε κάνει η Νέα Δημοκρατία όταν ήταν κυβέρνηση -όπως πάντα κάνουν όταν βρίσκουν τα δύσκολα οι εκάστοτε κυβερνώντες και φυσικά οι του ΣΥΡΙΖΑ- και... ιδού το αποτέλεσμα!

[Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενη ερώτηση της Πόπης Τσαπανίδου (που δε φαίνεται στο βίντεο) προς τον κ. Ρήγα, υπήρξε πάλι απάντηση/υπεκφυγή και αναφορά στο τι έκανε ο Μητσοτάκης όταν ήταν... Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν παίρνει απάντηση στο ερώτημα της, παρ' όλα αυτά όμως, το βιολί συνεχίστηκε.]

Μπράβο! Άξιοι!