«Κράξιμο» Γεωργιάδη για την Πτήση Καμμένου-Παππά στην Εκπομπή του Αυτιά, Χωρίς Απάντηση από Βέττα - Video

ενεργό linkΗ φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο να διαβάζει... Τα Νέα, στην πτήση με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε μαζί με τον Ν.Παππά, για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις της ορκωμοσίας Τραμπ, άναψε πρωτίστως τη φωτιά.


Ακολούθησε η αναφορά σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας για το «bypass» της επετηρίδας της καταβολής εφάπαξ, με τροπολογία που πέρασε «σιωπηλά» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον περασμένο μήνα.
"Το πρώτο είναι αυτή η περίφημη φωτογραφία του κυρίου Καμμένου, με απλωμένα τα ποδάρια του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και "Τα Νέα" εν είδει τροπαίου στο χέρι του... Θέλω να υπενθυμίσω στον κύριο Βέττα, ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πουλούσε την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός · κι από εκεί που θα πουλούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός, τώρα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το παίρνουν συχνότερα από ότι το τρόλεϊ για να πάνε Αθήνα / Πατήσια"


είπε ο Γεωργιάδης, με τον Βέττα να «απαντά»


"...αυτά τα λέει η θειά μου στο χωριό... πρωινό κουτσομπολιό... εδώ είμαστε σοβαροί άνθρωποι... θα σου πω μετά, αντιπρόεδρε κουτσομπόλη..." κ.λπ.

Να «τρως» τέτοιο κράξιμο, ειδικά από τον Άδωνι, χωρίς να μπορείς -ουσιαστικά- να απαντήσεις...!? κάτι σημαίνει · κάτι όχι καλό, σίγουρα!