Δωρεάν AKICK Document Converter. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

 free-akick-document-converterΤο δωρεάν, με την προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες, AKICK Document Converter είναι ένα λογισμικό που επιτρέπει την επεξεργασία & τη μετατροπή εγγράφων σε διαφορετικές μορφές, όπως επίσης τη μετατροπή μη επεξεργάσιμων αρχείων κειμένου, σε επεξεργάσιμα και αντίστροφα. Μπορεί να εγκατασταθεί / να τρέξει σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και κάνει τη μετατροπή απλή υπόθεση. Περιέχει πολλά ακόμη επιπλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως η εξαγωγή κειμένου από αρχεία εικόνας -OCR-.

Το PDF θεωρείται η τέλεια αναγνώσιμη μορφή εγγράφων αλλά για την επεξεργασία του περιεχομένου, καθίσταται αναγκαία η μετατροπή του σε επεξεργάσιμη μορφή. Οι επεξεργάσιμες μορφές ενός αρχείου είναι συνήθως docx, ppt, xls, html κ.α. Το AKICK Document Converter είναι το κατάλληλο εργαλείο γι αυτή τη δουλειά.

Για την εγκατάσταση του λογισμικού, είναι απαραίτητο το Microsoft Framework 4.0. Αν δεν υπάρχει ήδη στον υπολογιστή αυτό που απαιτείται σύνδεση στο Internet, για το αυτόματο κατέβασμα-εγκατάσταση.

Μετά την ενεργοποίηση του λογισμικού, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν ένα αρχείο PDF σε docx, xls, jpg, XML και άλλες μορφές.



Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι:


• Διαχωρισμός -Split- PDF 

• Συγχώνευση PDF 
• Κλείδωμα PDF 
• Ξεκλείδωμα PDF 
• OCR, τεχνολογία
[εξαγωγή κειμένου από οποιοδήποτε αρχείο εικόνας].



Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το:
https://sharewareonsale.com/s/free-akick-document-converter-100-discount



...επιλέξτε (1)...





...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2).  



Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το Licence key (αντιγράψτε το) και πληροφορίες για την εγκατάσταση, τα οποία θα λάβετε και με email, στη διεύθυνση που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.


Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.







Στη συνέχεια, συμπληρώστε, τα (όχι απαραίτητα αληθή) στοιχεία σας
   με το ίδιο e-mail...




...επιλέξτε (3) και επικολλήστε το Licence key για να ενεργοποιήσετε

το AKICK Document Converter.