Δωρεάν Xvirus Personal Cleaner Pro. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες

Xvirus Personal CleanerΠροσφορά που ισχύει για 2 ημέρες ακόμη: Δωρεάν Xvirus Personal Cleaner Pro! Σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας καθαρό και να βελτιστοποιήσει την απόδοση του. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να διορθώσετε τις καταχωρήσεις μητρώου, να ανασυγκροτήσετε τους δίσκους και να καταργήσετε άχρηστα αρχεία [cookies, cache, ιστορικό, προσωρινά] με σκοπό  την online προστασία, με 1 μόνο κλικ. Είναι ελαφρύ + εύκολο στη χρήση.


Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το:
https://sharewareonsale.com/s/xvirus-system-cleaner-pro-giveaway-coupon-sale


...επιλέξτε (1)......συμπληρώστε τα απαραίτητα [με email που υφίσταται] και πατήστε (2).  Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το Licence key [αντιγράψτε το] και πληροφορίες για την εγκατάσταση, τα οποία θα λάβετε και με email, στη διεύθυνση που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.


Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.Στον αρχικό πίνακα, επιλέξτε (3), επικολλήστε το Licence key και ενεργοποιήστε την Pro έκδοση του Xvirus Personal Cleaner.