Δωρεάν Syberia II, PC Game. Προσφορά από το Origin της Electronic Arts

free-pc-game-Syberia-II-originΝόμιμα, για πάντα και εντελώς Δωρεάν, μπορείτε ν' αποκτήσετε ένα παιχνίδι κάθε μήνα (περίπου) από τo Origin, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Electronic Arts. Σήμερα (τη στιγμή σύνταξης της δημοσίευσης) μπορείτε να αποκτήσετε το Syberia II, το adventure game της Microïds.

Ανά τακτά διαστήματα, διανέμονται δωρεάν από την εταιρία διάφοροι τίτλοι παιχνιδιών, που βέβαια δεν είναι ότι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά αλλά όπως και να 'χει, δεν παύει να είναι τζάμπα! Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε των προσφορών, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


Λήψη και εγκατάσταση του Syberia II

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη στο ►Origin και επιλέξτε (1) για τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο site (αν δεν υπάρχει ήδη).Αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα και επιβεβαιώσετε το email σας με κλικ στο σύνδεσμο που θα σταλθεί, στο πεδίο (2) επιλέξτε (3) → (4)......(5)......μεταβείτε στο πεδίο "My Game Library" και κάντε κλικ με τη σειρά στα (6)......(7)...  ...και (8) για τη λήψη του Origin Client.  Τρέξτε το .exe αρχείο που θα κατέβει και ολοκληρώστε την εγκατάσταση ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.


Στη συνέχεια, κάντε Login, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω στην εικόνα του παιχνιδιού......και πατήστε (9) για τη λήψη του Syberia II (~2GB)


Καλή (τζάμπα) διασκέδαση!!!