Δωρεάν VPN - OkayFreedom Premium. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-vpn-okayfreedom
OkayFreedom Premium: Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ετήσια συνδρομή, με την προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες. Είναι μια υπηρεσία VPN η οποία επιτρέπει την ανώνυμη περιήγηση και την προστασία του απορρήτου στο web. Μπορείτε να επισκεφθείτε site που έχουν μπλοκαριστεί στη χώρα σας, καθώς επίσης να σερφάρετε με ασφάλεια, ακόμη και σε δημόσια hotspots.

Με servers σε 12 διαφορετικές χώρες, έχετε να φροντίσετε μόνο το να συνδεθείτε με διακομιστές πλησιέστερους στην τοποθεσία σας (για μεγαλύτερη ταχύτητα).

Σε ότι αφορά τα επίπεδα ασφάλειας και κρυπτογράφησης το OkayFreedom υποστηρίζει το OpenVPN, που αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή πρωτόκολλα που διατίθενται σήμερα.

Υποστηρίζει Windows 10, 8.1/8, 7, Vista, XP 32 και 64bit, τους Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome και Opera, ενώ δεν υποστηρίζει iPhone, iPad, iPod Touch και Android συσκευές.


§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη ( με αντιγραφή/επικόλληση) στο:
https://sharewareonsale.com/s/steganos-okayfreedom-vpn-giveaway-coupon-sale...επιλέξτε (1)...


...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2) Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.
   Ολοκληρώστε την εγκατάσταση, επιλέξτε (3)...
...στη συνέχεια μεταβείτε στο   

https://www.okayfreedom.com/specials/chip0617/of?utm_source=sharewareonsale&utm_medium=sharewareonsale&utm_campaign=sharewareonsale...συμπληρώστε το ίδιο e-mail που δώσατε πριν (4), κάνετε κλικ στα (5), (6) και (7)...


...αντιγράψτε τον Premium Code που θα βρείτε στα "Εισερχόμενα" σας...
...κλικάρετε το εικονίδιο του Okayfreedom στη γραμμή εργασιών, επιλέξτε (8)......επικολλήστε και πατήστε (9), για την ενεργοποίηση της Premium έκδοσης του Okayfreedom.