Δωρεάν Clipdiary! Χρήσιμος Clipboard Manager για Windows

free-clipdiary-clipboard manager


Αποκτήστε δωρεάν το Clipdiary: Ένα χρήσιμο clipboard manager για τα Windows.(Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα)


Παρακολουθεί κάθε αντιγραφή ή αποκοπή (κείμενου, εικόνων, αρχείων, συνδέσμων, κ.λπ) και επιτρέπει την εύκολη επικόλληση των στοιχείων που έχουν καταγραφεί.

Δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επικολλήσουν τα στοιχεία ως απλό κείμενο (stripping, χωρίς οποιαδήποτε μορφοποίηση) και διατηρεί τα αποθηκευμένα στοιχεία ακόμη και μετά την επανεκκίνηση των Windows.

Το Clipdiary καταγράφει κάθε μέρος των δεδομένων του πρόχειρου των Windows, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα όλες τις πληροφορίες που έχουν αντιγραφεί πριν (αν, φυσικά, το πρόγραμμα έτρεχε εκείνη τη στιγμή).Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το

https://sharewareonsale.com/s/softvoile-clipdiary-sale


...επιλέξτε (1)...
...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2).  
Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε... κάτι που μοιάζει με Licence Key · αντιγράψτε το.Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.
Επιλέξτε hot key και δείτε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο χρήσης...... στο πεδίο "Help" επιλέξτε (3) και επικολλήστε το "κλειδί" για την ενεργοποίηση του Clipdiary.