9χρονο Κορίτσι Έβλεπε Πορνό στο Σχολείο, για να Μάθει τι...

9-year-old-abused-girl-texas
Μία εντελώς απίστευτη υπόθεση αντιμετώπισαν αστυνομικοί στο San Antonio του Texas, όταν ενημερώθηκαν από δημοτικό σχολείο για ένα κορίτσι 9 ετών, το οποίο «πιάστηκε» να παρακολουθεί πορνό, για να δει (όπως αποκάλυψε αργότερα) τι της έκανε ο μπαμπάς της το προηγούμενο βράδυ.


Το 9χρονο κοριτσάκι είπε στους δασκάλους της ότι ο «πατέρας» της δεν την άφησε να κοιμηθεί γιατί «της έκανε αυτό όλο το βράδυ» και τέθηκε άμεσα υπό την επιτήρηση ανηλίκων θυμάτων βιασμού.

Διαταχθεί επείγουσα ιατρική εξέταση του παιδιού και λήψη δειγμάτων DNA, ώστε να προχωρήσει έρευνα και να βγει στο φως όλη η αλήθεια.

Anthony-Garay-texas


Συνελήφθη και προφυλακίστηκε ο 31 ετών ύποπτος πατέρας, Anthony Garay

Με συνοπτικές διαδικασίες συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος ο 31 ετών  ύποπτος πα-τέρας, Anthony Garay,  ενώ  του  ορίστηκε  χρηματική  εγγύηση 75.000$.

Το αδίκημα του παιδικού βιασμού επιφέρει τουλάχιστον 25 χρόνια κάθειρξη στο Τέξας, ενώ ερευνάται το αν η αποτρόπαια πράξη είχε επαναληφθεί στο παρελθόν και αν ο Garay έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και την αδερφή της 9χρονης.

Η σοκαριστική ιστορία που θεωρείται πρωτοφανής, ως προς τον τρόπο που αποκαλύφθηκε, έχει συγκλονίσει την τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία.

the mall 24