Αντίο Francesco Totti! Δάκρυσε Όλο το Olimpico Αποχαιρετώντας τον Capitano (+Video)

francesco-totti-antio

Ο Francesco Totti έγραψε την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της πλούσιας καριέρας του και οι οπαδοί της Roma αποχαιρέτησαν συγκινημένοι το μεγάλο αρχηγό τους όπως ακριβώς του άξιζε.




Το Olimpico ήταν "ντυμένο" στα πορτοκαλί, ενώ τα πανό στις κερκίδες έφερεαν την εμβληματική μορφή του capitano που μπορεί αυτή να ήταν η τελευταία του εμφάνιση, ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Roma, όμως το βέβαιο είναι ότι οι μεγάλες - πραγματικές αγάπες, δεν ξεχνιούνται ποτέ!



Είσαι το παραμύθι που λέμε στα παιδιά μας

ακούγονταν από την εξέδρα όταν ο Totti πήρε το μικρόφωνο:

Δυστυχώς έφτασε η στιγμή που δεν ήθελα να έρθει ποτέ. Σας ευχαριστώ για αυτά τα 25 χρόνια, ειδικά για τις δύσκολες στιγμές. Αυτές τις μέρες κάθισα και μίλησα στη γυναίκα μου για αυτή τη φανέλα, γράψαμε ένα γράμμα, θα προσπαθήσω να σας το διαβάσω.

Ευχαριστώ τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους συγγενείς μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Πολλοί μου είπαν να γράψω ένα ποίημα, εγώ ποιήματα μπορούσα να γράψω μόνο με τα πόδια. Άτιμε χρόνε, πόσο γρήγορα περνάς. Θα βγάλω τη φανέλα και θα τη διπλώσω με ευλάβεια, δεν είναι εύκολο για μένα, δεν μπορώ τόσο εύκολα να σβήσω το φως. 

Τώρα φοβάμαι, είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι γίνεται μετά. Επιτρέψτε μου να αισθάνομαι φόβο και θέλω να με βοηθήσετε σε αυτή τη στιγμή, να μου δείξετε την αγάπη σας γιατί τώρα σας έχω πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Μην με αφήσετε τώρα. Να γεννιέσαι Ρωμαίος και romanista είναι μια ευλογία. 

Ήταν μια τεράστια τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Θα σταματήσω να σας συγκινώ με τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες, αλλά η καρδιά μου είναι μαζί σας. Θα μπω στα αποδυτήρια και θα σταματήσω να είμαι παιδί. Τώρα γίνομαι άντρας. Είμαι ευτυχισμένος που έζησα αυτά τα 28 χρόνια αγάπης.

Σας αγαπάω!



the mall 24