Εξευτέλισε τον Τσίπρα ο Μητρόπουλος, στην Εκπομπή του Τράγκα (Ηχητικό)

"Ο Τσίπρας Παραιτήθηκε από το Κούρεμα του Χρέους! Έχει λιανίσει τους Έλληνες!"

tragas-mitropoulos-paraolitika
Είναι παγιδευμένη η κυβέρνηση, σε κείμενα που ΚΑΚΩΣ είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2015, δήλωσε στον Γιώργο Τράγκα στα «Παραπολιτικά» ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος. Σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει παραιτηθεί από το κούρεμα του χρέους με όσα έχει υπόγραψε και πως το μόνο που μπορεί να πάρει είναι... μια "επιμήκυνση".

Η κυβέρνηση έχει υπογράψει ότι δεν θα γίνει καμία συζήτηση για το χρέος πριν από τον Αύγουστο του 2018, ενώ τόνισε ότι ονομαστικό κούρεμα του χρέους δε μπορεί να γίνει, καθώς η κυβέρνηση έχει βάλει την υπογραφή της, δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος κι ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας «Έχει λιανίσει το λαό» και έχει βάλει πολλαπλάσιο πλεόνασμα.

Επικαλέστηκε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στο χθεσινό Eurogroup ζήτησαν από την Ελλάδα να ξεχάσει τα αντίμετρα. Ειδικότερα, είπε πως δύο χώρες ζήτησαν από την Ελλάδα να «ξεψηφίσει» τα αντίμετρα και να εφαρμόσει την μείωση του αφορολόγητου νωρίτερα από το 2020 όπως και τις μειώσεις συντάξεων.

Ο καθηγητής σημείωσε πως: Από χθες καταργήθηκαν τέσσερα κοινωνικά επιδόματα που έπαιρναν οι πιο φτωχοί Έλληνες, ενώ τόνισε πως όλοι οι συνταξιούχοι από το 2019 αντί για 12 συντάξεις θα εισπράξουν έως και τρεις συντάξεις λιγότερες. Ο ίδιος υποστήριξε ότι από το 2020 με τη μείωση του αφορολογήτου θα χαθεί άλλη μια σύνταξη - και ΠΟΛΛΆ ΑΚΟΜΑ..!!!

the mall 24