Δωρεάν IObit Malware Fighter 5 Pro. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-io-bit-malware-fighter-5-pro
Real time προστασία από κακόβουλα λογισμικά.


Το IObit Malware Fighter 5 Pro  είναι ένα ισχυρό, ολοκληρωμένο anti-malware / anti-virus πρόγραμμα που προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό και ιούς σε πραγματικό χρόνο. Με το νεότερο Bitdefender antivirus engine και την πολύ βελτιωμένη IObit anti-malware engine, υποστηρίζει την αντιμετώπιση των τελευταίων spyware, adware, Trojans, keyloggers, bots, worms, hijackers και ιών.


Το καινούργιο Anti-Ransomware Engine προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και τα αρχεία σας από κακόβουλες επιθέσεις και τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από προγράμματα τρίτων κατασκευαστών και ανεβάζει την ασφάλεια του υπολογιστή σε υψηλότερο επίπεδο. Εκτός αυτού, πρόσθεσε επίσης Λήψη Προστασία και Φρουρά κάμερα για να κρατήσει το PC σας μακριά από τα κακόβουλα αρχεία και προστατεύει τη φωτογραφική μηχανή σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Επιπλέον, βελτιστοποιεί και ενισχύει πολλές σημαντικές προστασίες, όπως Surfing Protection & Ads Removal, Plugin / Toolbar Cleaner, and Homepage Protection για τη γενική προστασία του υπολογιστή σας.


Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το:

https://sharewareonsale.com/s/iobit-malware-fighter-pro-sale


...επλέξτε (1)...


...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2).  


Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το "Licence Key" · αντιγράψτε το.


Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.


(αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το "κατέβασμα" επιλέξτε "Free download" από ►Εδω)


Ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέξτε -προαιρετικά- (4)......(5)...


...κι επικολλήστε το "Licence Key" για την ενεργοποίηση της Pro έκδοσης του IObit Malware Fighter 5.