Δωρεάν WinX DVD Ripper Platinum. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Μετατροπή, Επεξεργασία και Αντιγραφή DVD - Αρχείων Βίντεο


free-WinX-DVD-Ripper-PlatinumΜε περισσότερα από 350 προφίλ στο το Δωρεάν WinX DVD Ripper Platinum 7 -προσφορά που ισχύει μόνο λίγες ημέρες- είστε σε θέση να αντιγράψετε οποιοδήποτε DVD σε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς μορφές βίντεο. Προσφέρει μετατροπή DVD σε AVI -DivX / Xvid-, MP4, MPEG, WMV, AVC, TS / MTS / M2TS και άλλες μορφές βίντεο PC, DVD σε MOV και M4V, DVD σε FLV για κοινή χρήση στο διαδίκτυο. Επίσης, μετατροπή και αντιγραφή για αναπαραγωγή σε Apple, Android, Microsoft (Xbox, Windows Phone) κ.α.


Μέσω του Smart A/V Synchronizer σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που αφορούν τον ασυγχρόνιστο ήχο σε βίντεο. Το WinX DVD Ripper Platinum χρησιμοποιεί τους πολυπύρηνους επεξεργαστές (έως και 8) CPU και Hyper-threading γι' αυτό η διαδικασία μετατροπής γίνεται τόσο σύντομα όσο το hardware του υπολογιστή σας επιτρέπει.

Έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για να περικόψετε το βίντεο ή να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα καρέ, να ρυθμίστε την ώρα έναρξης και  λήξης και να συνδυάσετε πολλούς τίτλους. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλους και να προσθέσετε τα αρχεία SRT σε άλλες γλώσσες. Εκτός από 350+ ενσωματωμένα προφίλ, το WinX DVD Ripper Platinum διαθέτει 4 τρόπους DVD Copy για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Για τους προχωρημένους χρήστες, προσφέρει ευέλικτες επιλογές για την τελειοποίηση των video: bitrate, frame rate, aspect ratio, ανάλυση, κωδικοποιητή ήχου, αριθμό καναλιών ήχου κ.λπ.

Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε το



...επιλέξτε (1)...



..."μοιραστείτε" την προσφορά...



...πατήστε (2) για τη λήψη του .zip φάκελου...



...αποσυμπιέστε, τρέξτε το winx-dvd-ripper-pt-offer και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης.


Αντιγράψτε τον κωδικό από το αρχείο Read me - license key και επικολλήστε...



...και ενεργοποιήστε την Platinum έκδοση του WinX DVD Ripper.


the mall 24