Δωρεάν Nero MediaHome 2017. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-Nero-MediaHome-2017
Nero MediaHome 2017
Με το -δωρεάν, με την προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες- Nero MediaHome Standard, μπορείτε να ελέγχετε απόλυτα την ψηφιακή σας ψυχαγωγία. Είναι το ιδανικό λογισμικό για την αρχειοθέτηση, οργάνωση, δημιουργία και αναπαραγωγή αρχείων μουσικής, φωτογραφιών / βίντεο, στον υπολογιστή ή την φορητή συσκευή σας.

Στείλτε φωτογραφίες και ταινίες στον υπολογιστή σας ασύρματα από iOS ή Android συσκευή, από USB εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή στικ μνήμης. Βελτιώστε φωτογραφίες με αυτοματοποιημένα εργαλεία και μια ποικιλία από εφέ, δημιουργείστε προβολές διαφανειών από φωτογραφίες και βίντεο με μουσικό background, δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής μουσικής ή ολόκληρα άλμπουμ εύκολα, με μερικά μόνο κλικ.

Χρησιμοποιήστε το Nero MediaHome App για iOS και Android συσκευή ως τηλεχειριστήριο για τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και παίξτε τα πάντα ασύρματα στη smart tv του σαλονιού σας.

Με το βελτιωμένο WiFi Sync  App μπορείτε να ανταλλάξετε και να αναπαράγετε αρχεία, ασύρματα μεταξύ συσκευών iOS και Android. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας αρχεία, εντός και εκτός σπιτιού.



Λήψη, Εγκατάσταση και Ενεργοποίηση 

του Nero MediaHome



Για να το αποκτήσετε, πατήστε ►Εδώ , για ν' αρχίζει αυτόματα το κατέβασμακατόπιν ►Εδώ , συμπληρώστε ένα e-mail που υφίσταται, ξετσεκάρετε αν δε θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κι επιλέξτε (1).



Τρέξτε το .exe αρχείο που θα κατέβει, αντιγράψτε/επικολλήστε τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μόλις δώσατε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης.


  Πιθανόν, για τη λειτουργία του Nero MediaHome, να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση κάποιων επιπλέον προγραμμάτων και επανεκκίνηση του υπολογιστή.



...Check for  updates...



... προαιρετικά, επιλέξτε ελληνικά (αν το λειτουργικό σας είναι εγκατεστημένο σε κάποια άλλη γλώσσα), επιλέγοντας με τη σειρά (3), (4), (5)...



Enjoy Nero MediaHome 2017!

Nero MediaHome 2017