Δωρεάν WinUtilities Pro 13.19. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-WinUtilities-ProΤο -δωρεάν, μόνο για λίγες ημέρες ακόμη- WinUtilities Pro 13.19 είναι μια βραβευμένη συλλογή εργαλείων, για την βελτιστοποίηση και επιτάχυνση της απόδοσης του συστήματος σας.
Περιέχει εργαλεία για τον καθαρισμό του μητρώου, των προσωρινών αρχείων στους δίσκους σας, διαγραφής εφαρμογών και ιστορικού του πρόγραμματος περιήγησης διαδικτύου, μνήμη cache και τα cookies. Υποστηρίζει, επίσης, την ανασυγκρότηση μονάδων των δίσκων  και του μητρώου για να  βελτιώσει τις  επιδόσεις του  υπολογιστή  και της  σταθερότητας.


Το Built-in Startup Cleaner σας επιτρέπει να ελέγχετε τα προγράμματα εκκίνησης που φορτώνουν αυτόματα με τα Windows, να βρείτε τα διπλά αρχεία, να καθαρίσετε σπασμένες συντομεύσεις και να απεγκαταστήσετε αχρείαστο λογισμικό. Ακόμη, περιλαμβάνει την ασφαλή διαγραφή αρχείων, τον προγραμματισμό εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης αρχείων.

§
Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο


https://sharewareonsale.com/s/free-winutilities-professional-edition-29-95-value


...επιλέξτε  ....




...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με e-mail που υφίσταται- και πατήστε  2  .


Στην αμέσως επόμενη σελίδα θα βρείτε τα στοιχεία και το registration key*



Tρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
-αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα-.





   Προαιρετικά "υπογράψτε" για προσφορές και updates...





 ...στο παράθυρο που θα εμφανισθεί με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης
   επιλέξτε  2  ... 



...και συμπληρώστε τη φόρμα με τα τα στοιχεία και το registration key* (τα οποία έχετε λάβει και στο e-mail που συμπληρώσατε πριν), για την ενεργοποίηση της Pro έκδοσης
του WinUtilities Pro 13.19.


free-WinUtilities-Pro