Στην Εντατική 27χρονη Μετά Από 7 Χτυπήματα με Σκεπάρνι στο Κεφάλι

Ελεύθερος κυκλοφορούσε ο σύζυγος-δράστης που ένα μήνα πριν είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών


stin-entatiki-27hroni-meta-apo-7-htypimata-me-skeparni-sto-kefali
Ο «σύζυγος» - δράστης: Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλούσε ότι θα σκοτώσει όλη την οικογένεια, είχε συλληφθεί γιατί βιαιοπραγούσε ακόμη και σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού του κύκλου, πριν ένα χρόνο έδειρε τον υποδιοικητή της αστυνομίας της Φιλιππιάδας, πριν από ένα μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή - συμμετοχή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο... και ήταν έξω, με αναστολή..! (λέει!)


Τώρα -που η 27χρονη σύζυγος και μητέρα 3χρονου παιδιού χαροπαλεύει νοσηλευόμενη διασωληνωμένη σε καταστολή, στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με 7 σοβαρά τραύματα από σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα- συνελήφθη εκ νέου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας... (λέει!)


Κι αναρωτιέσαι: Μήπως ο «κύριος» αυτός θα είναι ΚΑΙ ΠΆΛΙ ελεύθερος μετά από 2-3 χρόνια (αν η κοπέλα τελικά ζήσει) ευεργετημένος -ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ- από τον "περίφημο" Νόμο Παρασκευόπουλου..? ή μήπως θα είναι ελεύθερος σε 5-6 χρόνια (αν η κοπέλα τελικά ΔΕΝ ζήσει), ευεργετημένος -ΚΑΙ ΠΆΛΙ- από τον "περίφημο" Νόμο Παρασκευόπουλου?

Τελικά τιμωρείται κανένας σ' αυτήν την έρμη χώρα (εκτός από αυτούς που 'χουν "οφειλές προς το Δημόσιο") μετά από αυτόν τον "περίφημο" Νόμο Παρασκευόπουλου...(?!)

the mall 24