Τσοχατζόπουλος: Παπανδρέου και Σημίτης Παρέδωσαν τη Χώρα στους Δανειστές

Ο Πρώην Υπουργός-Λουλούδι του ΠΑΣΟΚ 

«ΚΑΊΕΙ» 2 Πρώην Πρωθυπουργούς-Λουλούδια του ΠΑΣΟΚ

tsoxatzopoulos-papandreou-simitis
Ο πρώην μεγάλο-υπουργός και παρ ολίγου πρωθυπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, δήλωσε ότι θα δώσει στη δικαιοσύνη στοιχεία για το πως οι κύριοι Παπανδρέου και Σημίτης παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές. Επιμένει πως η δίωξη του είναι... πολιτική (!) και πως τώρα, που έχει αποφυλακιστεί, είναι σε θέση να τα παραδώσει στο δικαστήριο του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.

Η Δήλωση Τσοχατζόπουλου

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω προσπαθώ να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου που από την ημέρα της αποφυλάκισης μου και την έξοδο μου από τέσσερα συνεχόμενα νοσοκομεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Κατά παραδοχή της Εισαγγελικής έδρας, το αποδεικτικό υλικό εις βάρος μου είναι ισχνό. Βασίζεται σε σκόρπιες ιδιόχειρες σημειώσεις, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τη ρητή τοποθέτηση του κ. Εισαγγελέα «ερευνάται» αν είναι δικές μου και σε μια μόνο μαρτυρία, συγκατηγορούμενου. Κανένας τραπεζικός λογαριασμός, καμία τραπεζική ή μη τραπεζική συναλλαγή, καμία χρηματορροή δεν με ενοχοποιούν.

Ουδείς μάρτυρας κατέθεσε ότι δωροδοκήθηκα ή  έστω ότι του είχαν δημιουργηθεί υπόνοιες ή έστω ψήγματα ότι είχα λάβει χρηματικά ωφελήματα. Οι αγορεύσεις των εισαγγελέων δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια αφήγηση, ενάντια σε κάθε ουσιαστική και δικονομική έννοια.

Με την ανακοίνωση μου αυτή θέλω να γνωστοποιήσω ότι: Όπως έχω πει από την αρχή αυτής της διαδικασίας, η δίωξή μου είναι καθαρά πολιτική. Ήρθε πλέον η ώρα να το αποδείξω με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης! ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, με συνεργάτες τους «σκιές», σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες, παρέδωσαν τη χώρα στους ξένους και στους δανειστές, οι οποίοι ως σύγχρονοι δυνάστες, παρεμβαίνουν στην χάραξη Εθνικής πολιτικής σε θέματα που αφορούν την οικονομία, ενέργεια, τους εξοπλισμούς και τις διεθνείς συνεργασίες της Ελλάδος.

Τα στοιχεία αυτά είμαι σε θέση να παραδώσω στο δικαστήριο του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που εδώ και 3 περίπου χρόνια με δικάζει τυπικά, με ότι συνεπάγεται αυτό για μια πολιτική δίωξη.

Αναμένω λοιπόν να μου επιτρέψουν αύριο 21 Ιουνίου, να απολογηθώ · και τότε θα λάμψει όλη η αλήθεια.

Άκης Τσοχατζόπουλος.

the mall 24