Δωρεάν Smart Defrag Pro 5. Βελτιστοποίηση Σκληρών Δίσκων, Εύκολα και Γρήγορα

free-smart-defrag-5-proΑξιόπιστη, «έξυπνη» και γρήγορη ανασυγκρότηση/βελτιστ/ση σκληρών δίσκων με το, δωρεάν -προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες- Smart Defrag Pro 5. Οι 7.000.000+ χρήστες, επιβεβαιώνουν πως η εξαιρετικά σταθερή, αποτελεσματική μηχανή Defrag, θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας.

Ο κατακερματισμός του δίσκου είναι γενικά από τις κύριες αιτίες της αργής και ασταθούς απόδοσης του υπολογιστή. Προκειμένου να επιταχυνθεί, για ταχύτερη εκκίνηση και πρόσβαση στα δεδομένα, η IObit σας παρέχει μια αποτελεσματική Defrag τεχνολογία για σκληρούς δίσκους και SSD.


Λήψη και Εγκατάσταση


Για να το αποκτήσετε επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το:
https://sharewareonsale.com/s/free-iobit-smart-defrag-5-pro-100-discount



...επιλέξτε (1)...



...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε  (2).  



Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το Licence key και πληροφορίες για την εγκατάσταση, τα οποία θα λάβετε και με email, στη διεύθυνση που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.



Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.




(Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Smart Defrag 5 από ►Εδώ), στο αρχικό παράθυρο επιλέξτε (3)...






...επικολλήστε το κλειδί και πατήστε (4) για την ενεργοποίση της Pro έκδοσης.