Free Toolwiz TimeFreeze - Προστατεύει και Διατηρεί τον Υπολογιστή Καθαρό

toolwiz-time-freeze-free
Το Toolwiz TimeFreeze προστατεύει το απόρρητο περιήγησης και τον υπολογιστή, αφού δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον, ως αντίγραφο του πραγματικού   συστήματος, στο  οποίο  κινείστε για όσο χρόνο αυτό είναι ενεργοποιημένο.

Είναι ένα απλό, δωρεάν πρόγραμμα που αφού εγκατασταθεί,  κάθεται  διακριτικά στην περιοχή των ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών και περιμένει... "εκτέλεση". Κάντε δεξί κλικ επάνω του, τρέξτε το και από αυτή τη στιγμή κι ύστερα, από όπου περιηγηθείτε, από ότι εγκαταστήσετε και γενικά από ότι εργασία - δραστηριότητα πραγματοποιήσετε, τίποτε δε θα καταγραφεί (πραγματικά) στον υπολογιστή σας, αφού μετά από επανεκκίνηση το Toolwiz TimeFreeze  θα  επαναφέρει  το  σύστημα  στο  σημείο  ακριβώς  πριν  την  "εκτέλεση"  του.

Είναι πολύ χρήσιμο σε όσους αρέσκονται να περνούν στον υπολογιστή διάφορα προγράμματα αλλά και σε όσους επισκέπτονται ιστοσελίδες με ενδεχόμενο ρίσκο.

Προστατεύει το μητρώο των Windows από το να γεμίσει "σκουπίδια" που θα επιβραδύνουν και θα μειώσουν την απόδοση του υπολογιστή (με την εγκατάσταση/απεγκατάσταση) όπως επίσης και τον κίνδυνο από ιούς - κακόβουλα ή προβληματικά λογισμικά που συχνά μας βάζουν σε περιπέτειες.

Το μόνο «μειονέκτημα» είναι ότι καθαρίζει αυτόματα την cache κατά την επανεκκίνηση κι έτσι δε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εφαρμογές που, μετά την εγκατάσταση τους, απαιτείται επανεκκίνηση για να "τρέξουν".

Τέλος, η cache του συστήματος δε μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 4GB (το συνολικό μέγεθος της εργασίας σας δε μπορεί να έχει μέγεθος περισσότερο από 4GB). 


Κατέβασμα και Εγκατάσταση

Απλά, επισκεφθείτε το ►majorgeeks , επιλέξτε "Download @MajorGeeks" από το πεδίο Download Locations και εγκαταστήστε το, εντελώς δωρεάν, Toolwiz TimeFreeze.