Δωρεάν DxO OpticsPro 11 - Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

the image-processing software of reference

free-dxo-opticspro-11-elite
Το DxO OpticsPro 11 (no ELITE) είναι ένα ισχυρό λογισμικό για την επεξεργασία εικόνας - φωτογραφίας, παρόμοιο με το Lightroom. Παράγει λεπτομερή και έντονα χρώματα ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες λήψης. Παρέχει πολλά εργαλεία, (που υπερβαίνουν αυτά που προσφέρονται από τα περισσότερα λογισμικά αυτού του είδους) για την αυτόματη επεξεργασία εικόνων όπως γεωμετρικές διορθώσεις, έξυπνη βελτιστοποίηση και διατήρηση θερμών χρωμάτων. Οι προεπιλογές  μπορούν να προσ/τούν  στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Με το DxO OpticsPro 11 μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας αυτόματα, με μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.


Λήψη και Εγκατάσταση για Windows και Mac OS X


Για να το αποκτήσετε, αρχικά επισκεφθείτε το ►dxo.com,

   επιλέξτε (1)......επιλέξτε λειτουργικό (αφού βεβαιωθείτε ότι το σύστημα σας διαθέτει τις τεχνικές προδιαγραφές για να τρέξει το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα) (2) - (3)...

free-dxo-opticspro-11-elite-2


...κατεβάστε (454ΜΒ), τρέξτε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα
ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.
    Στον αρχικό πίνακα τσεκάρετε το (4)... 

free-dxo-opticspro-11-elite-4


...επισκεφθείτε το ►practicalphotographyεισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ξετσεκάρετε (προαιρετικά) και πατήστε (5) για να λάβετε -σε μερικά λεπτά) το activation code.
free-dxo-opticspro-11-elite-3


Επικολήστε το κλειδί και επιλέξτε "Activate" για την ενεργοποίηση του DxO OpticsPro 11.


video

Δείτε σειρά από Photo Tutorials ►Εδώ