Δωρεάν SoftOrbits Photo Retoucher - Limited Time Offer (+Video Tutorial)

free-SoftOrbits-Photo-Retoucher
Αποκτήστε δωρεάν το SoftOrbits Photo Retoucher. Βοηθά στην αφαίρεση των ατελειών από φωτογραφίες, καθαρίζει τους κόκκους και τον ψηφιακό θόρυβο, απομακρύνει τις γρατσουνιές/ σημάδια και ανασυνθέτει τις «φθαρμένες» ψηφιακές εικόνες, με  μερικά  μόνο  κλικ.


Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση! Με τον αλγόριθμο έξυπνης πλήρωσης, αφαιρεί τις ατέλειες με δεδομένα που παρεμβάλλονται από γειτονικές περιοχές, αποκαθιστώντας αποτελεσματικά τα ελλείποντα τμήματα της εικόνας.

Το SoftOrbits Photo Retoucher κάνει τα πορτρέτα να φαίνονται φυσικά και όμορφα χωρίς να μετατρέπει το μοντέλο σε «πλαστική κούκλα». Με το ρετουσάρισμα μπορεί να αφαιρέσει μικρές ατέλειες όπως σημάδια και ρυτίδες, διατηρώντας παράλληλα άθικτη την απεικόνιση της φυσικής υφής του δέρματος.

Τα περισσότερα διαθέσιμα εργαλεία του προγράμματος είναι αυτοματοποιημένα κι έτσι δεν απαιτείται μεγάλη δραστηριότητα από το χρήστη · κάτι που είναι χρήσιμο για την επεξεργασία παρτίδων.

Λήψη και Εγκατάσταση


Ξεκινήστε με μια επίσκεψη στο ►Softorbits.Com, συμπληρώστε ένα e-mail,
επιλέξτε (1)...


... προαιρετικά (2)...


...αντιγράψτε το "Licence key" που θα εμφανισθεί στην αμέσως επόμενη σελίδα
και πατήστε ►Εδώ για την αυτόματη λήψη του .exe αρχείου.

Τρέξτε το, ολοκληρώστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, στον αρχικό πίνακα επιλέξτε "Εγγραφή" κι επικολλήστε το κλειδί...

...για την ενεργοποίηση του SoftOrbits Photo Retoucher.

Δείτε το video tutorial (επιλέξτε, προαιρετικά, ταχύτητα x2)