Καρανίκας για Μακρόνησο - Δεν Είναι Νησί των Αριστεριστών

Επίθεση σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Λαϊκή Ενότητα από τον Σύμβουλο του Πρωθυπουργού

karanikas-makroniso
23/10-2017 "Παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν καφέ. Να ντρέπονται οι αριστεριστές · νομίζουν ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο".
Κατά μέτωπο επίθεση σε ΛΑΕΝ,  αριστεριστές και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εξαπέλυσε μέσω Facebook ο σύμβουλος Στρατ/κού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Ν. Καρανίκας, με αφορμή την επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο.

Όπως υποστηρίζει ο... "στρατηγικός σύμβουλος" (+ ένθερμος fun της Ελένης Μενεγάκη), οι αριστεριστές θα πρέπει να ντρέπονται και όχι να ουρλιάζουν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να τιμήσει τη Μακρόνησο, ενώ τους κατηγορεί ότι «θεωρούν περισσότερο και από το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο».

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο Facebook:


Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο... πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της ΛΑ.ΕΝ. και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην Ν.Δ. και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και Μ.Μ.Ε. του Μαρινάκη…κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και από το Κ.Κ.Ε. ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.

Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντί-ΣΥΡΙΖΑ, γιατί φορολογήθηκαν ως μικρο αστοί... με μνημόνιο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους Γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινάκη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη.

karanikas-makroniso-1