Ο Μπουτάρης Αποκαλεί (Πάλι) τα Σκόπια... «Μακεδονία»! (+Video)

mpoutaris-makedonia
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε, μιλώντας αγγλικά στους δημοσιογράφους, η επόμενη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδας και... Μακεδονίας να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

(Ερώτημα: Φταίει ο Τούρκος? ΦΤαίει ο Αλβανός? ΦΤΑΙει Σκοπιανός? ΦΤΑΙΕΙ ο Γερμανός?? ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ??? ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΗΠΩΣ..???)

Στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ Θεσσαλονίκης - Σκοπίων. Στο πλαίσιο της ημερήσιας επίσκεψης, ο δήμαρχος συναντήθηκε αρχικά με τον κ. Ζάεφ και στη συνέχεια με τον κ. Ιβάνοφ.

Πρότεινε να υπάρξει συνεργασία των 8 δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης με δήμους της FYROM, ώστε να αναπτυχθεί συνεργασία σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η κοινωνική πολιτική και η διαχείριση απορριμμάτων.
               

Δεν είμαστε πολιτικοί και δεν κάνουμε πολιτική, αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μεταξύ των πόλεων. Η βελτίωση των διακρατικών σχέσεων είναι πιο εύκολο να γίνει από κάτω προς τα πάνω. Με τη βελτίωση των σχέσεων μπορούν να δοθούν εύκολα λύσεις σε διάφορα ζητήματα, δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Ιβάνοφ.

Ωστόσο (αν και δεν κάνει "πολιτική", όπως είπε) «κατάφερε» να αποκαλέσει τα Σκόπια... Μακεδονία(!?) Μιλώντας στα αγγλικά, είπε στους δημοσιογράφους ότι πρότεινε (μεταξύ άλλων) η επόμενη συνάντηση των 2 πρωθυπουργών, Ελλάδας και... «Μακεδονίας», να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.


Να σημειωθεί ότι ο κύριος Μπουτάρης, όταν στο παρελθόν υπέπεσε στο ίδιο λάθος, δήλωσε πως έκανε μια... "παρατυπία"..!
   Δείτε το βίντεο...
(και να τον "χαίρεστε" όσοι συνεχίζετε να τον στηρίζετε και να τον ψηφίζετε)

ΕΡΏΤΗΜΑ..! Φταίει ο Τούρκος? ΦΤαίει ο Αλβανός? ΦΤΑΙει Σκοπιανός? ΦΤΑΊΕΙ ο Γερμανός?? ΦΤΑΊΕΙ ΌΛΗ Η ΕΥΡΏΠΗ??? ΦΤΑΊΕΙ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ...??? ή απλά εμείς, οι ίδιοι φταίμε... (ΠΆΛΙ)...!?